Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő miért fotóztatja...

Sok nő miért fotóztatja mostanában a terhes hasát facebookra?

Figyelt kérdés

Ez a myvipes időkben nem volt divat.

Egyrészt undorító, másrészt csak 3-ukra tartozik.

Miért csinálják ezt felnőtt emberek?

2018. júl. 7. 22:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%

Nekem nincs és nem is akarok gyereket. A falra mászom tőlük, és a terhes, kisgyerekes anyukáktól is. De ahhoz abszolút semmi közöm, mit pakol fel facebookra. Ezen a saját hasa van, amit legtöbb esetben magzatmentesen is felrak. Nem sért vele senkit, a baba sincs konkrétan rajta, (attól a hideg futkos már a hátamon, mikor a gyerek minden mozdulatát megosztják), és ez egy olyan testrész, aminek nem kellene senkiben kellemetlen érzést kiváltania, ha valakiben mégis sikerül, akkor forduljon szakemberhez.

És akik szerint ez undorító, miért is? Has. Benne egy babával. Egy új élettel. Ugyanolyan formában, ahogy mind kezdtük.

Egyébként meg, ha egyszer csoda történne és mégis szaporodni vágynék, akkor hadd legyen az én dolgom, mikor osztom meg a terhes hasamról, talpamról, hátamról, lábujjamról, fejbőrömről készült képeket.

2018. júl. 7. 23:26
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egy tanárnő ismerősöm rakta ki ma. Még jó, hogy középiskolás fiúkat tanít, akik mind ismerősei... Idióta.
2018. júl. 7. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozok azokhoz, akik szerint a terhes nők kicsit meghibbannak. Szülés után ez még durvább lesz, mert egyesek képesek napi szinten (több) képet is felpakolni a csemetéről, a lehető legelőnytelenebb pozíciókban és arckifejezéssel. Az én védekezési taktikám ez ellen: anyuka követésének leállítása. Nem azért, mert nem szeretem a gyerekeket (annak ellenére, hogy nem akarok), mert nagyon szívesen nézek kedves ismerősöm babáiról 1-1 képet mondjuk havonta, de nagyon nem szívesen nézek naponta két képet a kopasz, krumplifejű bébiről, akinek a szájából épp folyik valami vagy épp eltorzult arccal üvölt.
2018. júl. 8. 09:02
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Ha nincs a hasán ruha, tényleg kellemetlen, de ennyi erővel bikinis képeket se rakjanak fel az emberek.

Ha igényes a kép, takarja valami a kismama testét, csak mondjuk kihangsúlyozza a pocakját, az viszont nagyon aranyos.

Mivel ilyenkor a kismamák kissé zizzentebbek, szerintem a férjek dolga lenne kontrollálni ezt (már ha tudja).

2018. júl. 8. 09:25
 15/20 anonim ***** válasza:
18%

Akkor utcára se menjen, aki terhes mert ott a hasa?

Vagy milyen képekre gondolsz?

Mi ezen az undorító?

Hány éves vagy? 10?

Az a magzatmázos, köldökzsinóros amit valaki írt viszont tényleg undi, nem tartozik SENKIRE, azoktól engem is a hideg ráz.

2018. júl. 8. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
15, nem ruhában, hanem meztelen hassal mutogatják magukat... most ez a menő.
2018. júl. 8. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Menjen utcára, azzal semmi baj, és nem is egy terhes has az undorító, hanem az, hogy ezt mindenkinek mutogatják. Lehet, hogy az ő életében ez egy nagy dolog, de 1. ez másokat hidegen hagy, 2. túlzásba viszik sokan, és már csak a 6 centis embrióról szól minden, és utána is már nincs más témája a gyereken kívűl. Én gyorsan le is szoktam tiltani az ilyeneket, még ha rokon, akkor is.
2018. júl. 8. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

Be lehetne fejezni az általánosítást... Persze, aki terhes, az meghülyül mind, úgy írtok itt sokan.

3. babát várom (elvileg 5 hét, és vége), 1 db ruhátlan képet nem tettem ki egyiknél sem. Az, hogy ruhában van kint kép, és látszik, hogy terhes vagyok, sajnálom, ha van, akit ez is zavar... Az ismerőseim közül is talán 2 kismamát láttam szabad hassal, mert ráírták a hasukra, hanyadik héten vannak, és úgy csináltak képet.

Van egyéb témám is bőven, nem csak a gyerek, és van, hogy elmegyek kikapcsolódni (a jövőben is tervezek majd.)

Viszont ha egy anya el mer menni szórakozni, a gyerekre meg a nagyszülő vigyáz addig (nem a minden héten bulizó tinianyukra kell gondolni, bocsi), akkor sokan már háborognak, hogy képzeli, ő anya, neki már innentől függöny, szűnjön meg a világ, és csak a gyerek legyen...

Mindenbe bele lehet kötni végülis. De jobb lenne, ha az emberek a saját dolgukkal törődnének...

2018. júl. 8. 13:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18-as a kèrdező nem azt írta, hogy minden nő hanem azt, hogy sok nő miért teszi ki. Tehát te általánosítasz. Ès nem a ruhás képekről van szó, hanem a ruha nèlküliekről. A családon kívül ez szerinted kit érdekel? Csináljon egy zárt csoportot a családnak, és akkor csak ők látják. Ennyi.
2018. júl. 8. 15:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmebetegek az emberek. Szülőszobás képek. Répát eszünk,büfizünk,bilibe pisilünk,kakilunk. Ultrahang képek. Mit eszek,iszok,szolizok,edzek. Az emberek 99 százalekát tuti nem érdekli.
2018. szept. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!