Sok nő miért fotóztatja mostanában a terhes hasát facebookra?
Ez a myvipes időkben nem volt divat.
Egyrészt undorító, másrészt csak 3-ukra tartozik.
Miért csinálják ezt felnőtt emberek?
Nekem nincs és nem is akarok gyereket. A falra mászom tőlük, és a terhes, kisgyerekes anyukáktól is. De ahhoz abszolút semmi közöm, mit pakol fel facebookra. Ezen a saját hasa van, amit legtöbb esetben magzatmentesen is felrak. Nem sért vele senkit, a baba sincs konkrétan rajta, (attól a hideg futkos már a hátamon, mikor a gyerek minden mozdulatát megosztják), és ez egy olyan testrész, aminek nem kellene senkiben kellemetlen érzést kiváltania, ha valakiben mégis sikerül, akkor forduljon szakemberhez.
És akik szerint ez undorító, miért is? Has. Benne egy babával. Egy új élettel. Ugyanolyan formában, ahogy mind kezdtük.
Egyébként meg, ha egyszer csoda történne és mégis szaporodni vágynék, akkor hadd legyen az én dolgom, mikor osztom meg a terhes hasamról, talpamról, hátamról, lábujjamról, fejbőrömről készült képeket.
Ha nincs a hasán ruha, tényleg kellemetlen, de ennyi erővel bikinis képeket se rakjanak fel az emberek.
Ha igényes a kép, takarja valami a kismama testét, csak mondjuk kihangsúlyozza a pocakját, az viszont nagyon aranyos.
Mivel ilyenkor a kismamák kissé zizzentebbek, szerintem a férjek dolga lenne kontrollálni ezt (már ha tudja).
Akkor utcára se menjen, aki terhes mert ott a hasa?
Vagy milyen képekre gondolsz?
Mi ezen az undorító?
Hány éves vagy? 10?
Az a magzatmázos, köldökzsinóros amit valaki írt viszont tényleg undi, nem tartozik SENKIRE, azoktól engem is a hideg ráz.
Be lehetne fejezni az általánosítást... Persze, aki terhes, az meghülyül mind, úgy írtok itt sokan.
3. babát várom (elvileg 5 hét, és vége), 1 db ruhátlan képet nem tettem ki egyiknél sem. Az, hogy ruhában van kint kép, és látszik, hogy terhes vagyok, sajnálom, ha van, akit ez is zavar... Az ismerőseim közül is talán 2 kismamát láttam szabad hassal, mert ráírták a hasukra, hanyadik héten vannak, és úgy csináltak képet.
Van egyéb témám is bőven, nem csak a gyerek, és van, hogy elmegyek kikapcsolódni (a jövőben is tervezek majd.)
Viszont ha egy anya el mer menni szórakozni, a gyerekre meg a nagyszülő vigyáz addig (nem a minden héten bulizó tinianyukra kell gondolni, bocsi), akkor sokan már háborognak, hogy képzeli, ő anya, neki már innentől függöny, szűnjön meg a világ, és csak a gyerek legyen...
Mindenbe bele lehet kötni végülis. De jobb lenne, ha az emberek a saját dolgukkal törődnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!