Anyám megint terhes?!

Figyelt kérdés

A szüleimmel együtt élek, 21 éves vagyok.

Jelenleg még tanulok.

Van 2 testvérem. A kisebbikkel, a lány tesómmal egy szobánk van. A fiú külön van, s van egy szobája anyuéknak.

Nagyon nehezen élünk, sokszor napról napra.

Anya 10 éve nem dolgozik, mióta a kisebbik tesó meglett. Reggelente, én keltem, etetem ruházom, én vittem óvodába suliba, én tanultam vele,ha beteg volt orvoshoz vittem. Sokszor nehéz volt mert van itthoni munka is, ami rendszerint nincs kész soha. Anya legfeljebb ha felmos felseper az is csoda, vagy megvár azzal is. Ebéd meg pláne majd este akkor készül ha kiveszem belőle este énis a részem. Apa dolgozik.

Igazából nekünk nincs hely és nem akarom megint az én nyakamra szüljön.

Van egy párom, anyu tudta jól hogy összeakarok vele költözni nem sokára mert szeretnék már én is lassan családot. De nem tehettem mert amit keresek diákmunkával, címszóval lakásfelújitásba megy.

Most meg megtaláltam a papirokat anyám 12 hetes terhes.

Azért rosszul esik hogy azert veszi el a penzt hogy neki tovabbra se kelljen semmit se csinaljon de mindig en vagyok a rossz itthon. Aki semmit se tesz. Pedig jeles tanulo vagyok es ami erombol kitellik azt megis teszem.

Egyszeruen en nem tudom mit csinaljak de nem akarok kis testvert. Tudta jol felre akartam volna rakni azt a penzt, de ehelyett egy 1000res nem maradhat nalam es mar tudom is miert .

Nem ertem hogy lehet terhes, ha o mindig korul tekinto vagy magatol volt ennyi esze ilyen lakas korulmenyek es anyagi gondok koze bevallal meg egy gyereket?

Mit tegyek?

Rossz vagyok en ezert mert nem szeretnek meg egy testvert?

2018. jún. 24. 12:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
48%

"Van egy párom, anyu tudta jól hogy összeakarok vele költözni nem sokára mert szeretnék már én is lassan családot. De nem tehettem mert amit keresek diákmunkával, címszóval lakásfelújitásba megy."

Ki tart vissza? Elvileg felnott 21 eves no vagy. Vagy lehet csak a szad nagy :)

2018. jún. 24. 12:16
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen igazad van. A leírásodból tényleg arra lehet következtetni, hogy anyukád továbbra sem akar gyereket nevelni, csak potyogtatni. Tiszteletre méltó és dicsérendő, hogy te foglalkozol a tesókkal, miközben ez nagyrészt a szülők feladata lenne. Rendben van, hogy néha te is besegítesz házi munkában, vagy más teendőkben, de főként ez nem a te dolgod. Apukád mit szólt ehhez? Vagy asszisztált anyukád ötletéhez? Nem tudsz mást tenni, mint elfogadni, de nem vagy köteles anyaként viselkedni, amikor már a saját életedet éled.
2018. jún. 24. 12:18
 3/28 anonim ***** válasza:
42%
#1 igazi bunkó vagy. Biztos te a patkányok közül emelkedtél a milliárdosok szintjére.
2018. jún. 24. 12:21
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ebben nem tud segíteni ez az oldal...Le kell ülnöd a szüleiddel beszélni. Mondd el nekik, hogy te szeretnél elköltözni, félretenni...stb. Ha valóban úgy éltek, ahogy írtad, apukàd se felelősségteljes!! Te nem tudsz a pàrodhoz költözni? A nagyobb tesó ad haza pénzt?
2018. jún. 24. 12:22
 5/28 anonim ***** válasza:
99%
Én most azonnal költözék. Ha maradsz, akkor soha nem lesz saját családod.
2018. jún. 24. 12:23
 6/28 anonim ***** válasza:
99%
Kérdező, fogod magad, és lépsz... anyukád meg szépen megoldja a saját problémáit...
2018. jún. 24. 12:26
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Barátod hol lakik? Ha a szüleinél, nem lehetséges esetleg, hogy a következő fizudat amint megkapod, pattansz egy bőrönddel hozzájuk? Természetesen pénzzel, hogy amibe kell beszállj, amíg megerősödtök kicsit hogy külön tudjatok költözni. Nem tudom hol laksz, de a legtöbb városban a kolikat nyárra kiadják szállásnak, esetleg ott is kihúzhatsz némi időt. Mert anyud nem fogja egyszercsak azt mondani, hogy "igazad van kicsim, itt a pénzed, majd én dolgozok". Ezt vagy te intézed minél hamarabb és vissza se nézel, vagy anyud mellől fogsz nyugdíjba menni
2018. jún. 24. 12:29
 8/28 anonim ***** válasza:
97%
Állj már ki magadért... Ne adj le több pénzt, költözz! Anyád felnőtt nő, majd megoldja valahogy.
2018. jún. 24. 12:29
 9/28 anonim ***** válasza:
96%
12 helet terhességnél már sok mindent nem lehet tenni. A megoldás számodra az, ha elköltözöl. Gondolom a kistestvéreidet nehéz szívvel hagyod ott egy olyan anyára, aki még iskolába sem készíti el őket. Most gonosz leszek, de ha anyádnak nem lesz segítsége,előbb utóbb a gyámügy is befigyel.
2018. jún. 24. 12:34
 10/28 anonim ***** válasza:
88%
Mit tegyél? FELNŐTT NŐ vagy, költözz el.
2018. jún. 24. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!