Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova mehetnék egyedül nyáron?...

Hova mehetnék egyedül nyáron? (hétvégente)

Figyelt kérdés

Hétköznap dolgozom, a barátnőim nem érnek rá de szeretnék kimozdulni kicsit. Nem jó mindig itthon ülni.

26/N

2018. júl. 3. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
A szomszéd településre, múzeumba, kirándulni, étterembe, stb... Ennyi infóból nehéz konkrétumot mondani.
2018. júl. 3. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Anyagi kerettől függően 1000 km sugarú körben bárhova. 1000 km-nél messzebbre autóval nem érdemes menni, repülni meg ilyen kevés időre szintén nem éri meg. (Apám 70 éves, 65 éves koráig 2 naponta megtett oda-vissza összesen 2000 km-t, feltételezem 26 évesen van jogsid, és te is meg tudsz tenni - elvileg, fizikailag és koncentrációs képességet tekintve - ennyit, ha akarsz és olyan úticél lebeg a szemed előtt.)
2018. júl. 3. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem tudsz a barátnőiddel találkozni sosem? Milyen jellegű dolgok iránt érdeklődsz? Elég fontos, hogy milyen beállítottságú ember vagy, például szereted-e a természetet, vagy inkább városban tudod csak elképzelni magad, stb.
2018. júl. 3. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem adtál tul sok infót. De elég nagy Magyarország függ az érdeklődési körödtől anyagi helyzettől egyéb dolgoktól
2018. júl. 3. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Akárhová, amire van pénzed, időd és érdekel... Én pl. itt lakom Fehérvár környékén, én simán elmehetnék a Magas-Bakonyba felmászni egy hegyre :) Fogok is, bár én nem egyedül, a nagyobb túrákat mindig a párommal csinálom.

De ha színházba szeretsz menni inkább, menj oda, étterembe is be lehet ülni egyedül, állatkertbe is mehetsz, kalandparkba is... Nem igazán értem a kérdést. Sok dolgot lehet csinálni egyedül.

2018. júl. 3. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, nem ernek rá a baratok, en Balatonhoz járok... ne tudom megunni...
2018. júl. 3. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ásni szeretsz?
2018. júl. 3. 23:54
 8/8 anonim válasza:
Ismerős a szitu. :) ha társaságára vágysz, van kedved, írj privátot. Nálam is mindig ez megy....párkapcsolat, gyerek, esetleg suli....nálam meg csak a munka hétközben, pedig nagyon lenne kedved jönni menni.:) 26/n
2018. júl. 4. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!