Szerintetek a depresszio miert nem elfogadott itthon?
Ha valaki depresszios akkor o le van irva elmebetegnek,akinek a “dilihazban” lenne a helye.
Vagy a masik opcio az,hogy hisztizik. Mi az oka ennek,hogy Magyarorszagon az emberek meg mindig nem jutottak el agyilag arra a szintre,hogy komolyan vegyek ezt a betegseget.
A depresszio nem csak pillanatnyi depis hangulatot jelent,hanem azt amikor az agyad kemiaja megvaltozik.
Ez betegseg..
Annyi depresszios kerdesnel olvasom a hozzaszolasokat,es rengetegen irjak,hogy menj el futni,ne sirankozz,baratkozz,dolgozz,setalj es jobb lesz.
Hat marhara nem jobb nekem pl. Ez nem segit semmit mert nem a hangulatom rossz hanem a fejemben nem mukodnek dolgok
22/L.
Elárulom, hogy aki esetlegesen figyelemfelkeltésre produkálja a depressziós tüneteket, azoknak is van valami lelki bajuk... Egy egészséges ember miért teperne azért, hogy végre valaki megértse őt és szeresse?
Mikor az ember segítségért nyújtaná a kezét egy másik ember felé, akkor segítségként még kettőt belerúg. Mikor ezt már sokszor eljátsszák, kialakulhat depresszió.
En emlekszem arra is hogy pontosan mi valtotta ki nalam,es hogyan.
Egyetemre jartam jogi karra. Az elso felev iszonyu jo volt.
Rengeteg ismerosom lett,hokos lettem es imadtam mindent. Elkepesztoen jo volt. Persze tanultam is.
Viszont a vizsgak kozben vagy utan tortent valami mert ra 1 honapra indult be nagyon ez a nyomorusagos sz**r erzes.
Mindig maximalista es versengo tipus voltam es a szaktarsaimnak rettenetesen jo atlaguk volt en meg picivel alatta voltam. Allandoan nyomas volt emiatt rajtam,es versengeni akartam.
Hat meg lett az eredmenye.
Panikroham,tikkeles,szorongas,depresszio.
Eszrevettem magamon,hogy mar nem szivesen megyek el a baratnommel bulizni,nincs kedvem elmenni veluk mar semerre es nem ertettem magam,hogy miert.
Aztan majusban vizsgakat mar meg sem tudtam csinalni mert odaig jutottam hogyha beszelnem kellett akkor az arcom elkezdett rangatozni es ajulaskozeli allapotba kerultem.
Elmentem pszichiaterhez aki kevert szorongasos depressziot allapitott meg.
Azota csak rosszabb lett. Agresszivabb es ingerultebb vagyok,elkezdtek zavarni az emberek.
Mintha egy burokban lenne az agyam leszedalva...
Szoval kedves utolso.. en nem depike vagyok.
Depike aki szakit a palijaval,vagy aki rosszkedvu az idojarastol de en nem
A depressziom felesleges veszekedni,hogy kinek nagyobb,sulyosabb.
Ez nem egy verseny.
Mindenki mashogy van osszerakva. Van akit megvisel egy bizonyos dolog,a masik azon atlendul.
Van akit meg a masik problemaja nem erintene meg de o meg belerokkan.
#23-as. NEM.
Ha valaki szeretetért teper, és egy másik ember nem érez úgy, akkor NE TEGYEN ÚGY. Egyszerűen ignorálja...
Illetve, ha a beteg szól, hogy HAGYJÁK BÉKÉN, akkor k**vára nem azt akarja hallani hatodjára is, hogy milyen szánalmas hiszti az, amit csinál. Egy idő után le fogja fosni az egész világot úgy, ahogy van. Akkor már tényleg békén kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!