Miért nem szabályozzák itthon az alkoholfogyasztást? Miért elfogadott ez ami történik?
Ahol eddig betiltották, ott olyan mértékű csempészet alakult ki, hogy többe került az üldözése mint az engedélyezése: így az állam lopja ki a szemét az embereknek a horror adókkal, ha betiltják, akkor a csempészbandák nyúlják le - ráadásul lehet, hogy mérgező sz@rt árulva!
Azért hülyék az emberek a piától, mert így is iszonyúan rossz minőséget iszik a többség: olyan "pálinkát" ami az életben egy szem gyümölcsöt nem látott, a "kannás borok" - amik az emberben erjednek meg igazán...
Ahol minőségi piát vedelnek a népek valamivel kevesebb az agresszió (ha nem vegyítik droggal).
Se a piát se a prostikat nem tudta egyetlen rendszer sem betiltani!!! Viszont irdatlan pénzek kidobásával próbálták üldözni - minden eredmény nélkül!
Ahol ép elméjű törvényalkotók vannak, ott ezeket ésszerűen szabályozzák - ez a legolcsóbb megoldás!
Ha nálunk bármilyen szabályozást bevezetnének, akkor azonnal lennének kivételek, előnyben részesítettek, és olyanok akik ezt (is) meglovagolnák - a többiek kárára!
"meg vallásoknak"
Éppen ellenkezőleg! Én vallásos vagyok, és nem iszok alkoholt! Az alkohol nem része egyetlen vallásnak sem, sőt, éppen ellenkezőleg!
Miért elfogadott?
Azért, mert a magyar kultúra része. Azt meg persze védeni kell, mert tökéletes.
Mert pénz van benne és "kultúralkatrész."
A füvet legalizálnám ezt meg betiltanám. Persze ez én vagyok.
Másrészt aki romlott kaját eszik megbetegszik aki meg romlott gyümölcsöt iszik az is. Logikus nem?
Köszönöm a válaszokat!
,,Az alkohol nem része egyetlen vallásnak sem, sőt, éppen ellenkezőleg!" Dehogynem része! Úrvacsoráról hallottál már?
A helyzet sokkal rosszabb, a WHO jelentése szerint az alkohol az egyik fő oka, hogy a magyarok hamarabb halnak az EU-átlagnál (meg a cigi, a magyaros ételek és a mozgáshiány).
De azért szerintem nincs szükség ennyire szélsőséges lépésekre, elég lenne Soros-plakátok helyett a kulturált alkoholfogyasztásra buzdítani az embereket.
Ha rajtam múlna,én biztos betiltanám.
Soha nem volt részeg,nem is hiányzik.
Nevetséges,hogy a marihuána illegális(azzal sem élek),amikor az alkohol sokkal károsabb.
Rengeteg rokonom,ismerősöm iszik.Taszítóak.
Ja,és mindig győzködnek mindenkit,hogy ők nem alkoholisták,csak mert naponta este megisznak 3-4 doboz sört..
"Éppen ellenkezőleg! Én vallásos vagyok, és nem iszok alkoholt! Az alkohol nem része egyetlen vallásnak sem"
Ja,hogyne.
Amikor ilyen prolik lehúzzák a felest,akkor mondják "Isten,Isten!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!