Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a francert kell babaval...

Mi a francert kell babaval repulore ulni?

Figyelt kérdés

Tegnap ertunk haza Olaszorszagbol. Hala istennek csak 1 orat utaztunk repulovel de vegig szo szerint VEGIG orditott a baba. Ha tobb oran keresztul ezt kellett volna hallgatni en felakasztottam volna magam.

Raneztem a kisbabara es mar voros volt a feje az orditastol. Szerencsetlent minek kell kitenni ilyen torturanak??

Sem a szuloknek nem jo,sem a babanak,leginkabb a korulottuk levoknek.

En biztos nem vinnem a gyerekem 2 eves koraig sehova repulovel. Fel sem fogja meg mi van,az emlekeiben sem marad meg.

3-4 evesen mikor mar eszenel van akkor igen,de ilyen pici par honapos gyereket minek????

Felvettem a fejhallgatot,maxra a hangerot de igy is hallottam...

2018. jún. 14. 15:54
1 2 3 4 5
 31/42 acelsziv ***** válasza:
45%
Legközelebb menj a magánrepülőddel. Ja nincs? Akkor csórikám így jártál.
2018. jún. 14. 22:40
 32/42 anonim ***** válasza:
37%

Még jó, hogy nem te döntöd el, ki hova megy a gyerekével.

A hozzáállásod és a hisztid szánalmas.

2018. jún. 14. 23:33
 33/42 anonim ***** válasza:
41%

Édes csillagom. Legközelebb ne fapadossal utazz, hanem first classon, ott nagyobb a távolság a más, ugyanolyan emberektől, mint te, akiknek ugyanolyan joguk van ott lenni, mint neked.

Próbáld felfogni, hogy ez egy közlekedési forma, nem pedig egy Különleges Nyaralós Dolog, mint neked. És igen, a babyk sírnak néha. Te meg bunkó vagy. Az ilyen jobb is, ha két évig otthon marad.

2018. jún. 15. 09:31
 34/42 A kérdező kommentje:

Na az anyukak megerkeztek :)

Persze hogy ti ezt nem ertitek meg mert lesz*rjatok mas kenyelmet,utazasat. Igen a gepen nem tortenik semmi es a te felfogasodban inkabb tortenjen valami es hallgassunk orditast orakon at esetlegesen.

Annyira szeretem,hogy mikor megszuletik egy embernek a gyereke akkor onnantol sz***rva van mindenki mas, azert mert neki a gyereke az elso.

Oke,tok normalis,legyen de attol meg a tobbi ember nem szunt meg letezni korulottetek.

Az pedig,hogy inkabb terrorista mint gyerek orditas megint netto f***szsag osszehasonlitani.

En kerek elnezest,hogy zavarni mert a bomboles egy repulon mikozben az ember amugy sincs nyugodt allapotban mivel a repules nem egy termeszetes dolog az ember szervezetenek.

Meg egyszer kihangsulyozom NEM a gyerekkel van bajom...hanem a boszme szuleivel akik felcuccoljak a gepre ilyen picikent.

Nem egy olyan esetet olvastam hogy tengerentulra kozlekedo gepen 9 oraig megallas nelkul uvoltott a gyerek.

Miert kell ezt? Annyira tiszteletlenek az emberek masokkal szemben,hogy az hihetetlen.

Na mindegy hiaba tepem a szam,van itt egy reteg aki keptelen megerteni a problemat es gonosz,gyerekgyulolo embernek tart.

2018. jún. 15. 10:33
 35/42 anonim ***** válasza:
48%

hisztis okoskodo pcsa vagy, nem tobb.

Udv egy nem anyukatol :)

2018. jún. 15. 12:00
 36/42 anonim ***** válasza:
48%
Én írtam a 33-ast. Nem vagyok anyuka. Te meg egy ostoba hisztis pcha vagy.
2018. jún. 15. 12:05
 37/42 anonim ***** válasza:
46%

Ne hagyd magad kérdező :D

Most így látják de ha úgy találtak volna rá erre a kérdésre hogy előtte nekik kellett volna 1-2 órán át gyerekvisítást hallgatni akkor lehet kevésbe ellenségesen állnának hozzád :)

2018. jún. 15. 12:27
 38/42 anonim ***** válasza:
47%

Te hülye vagy, és ezt komolyan mondom, ÚGY, hogy engem is idegesít a gyerekordítás.

Akkor 7-8 éves koráig ki se mozduljanak, sőt, inkább 13-14 éves korig?

Te beteg vagy.

2018. jún. 15. 12:29
 39/42 anonim ***** válasza:
47%

Mellesleg a 3-4 éves is ordít, ha olyanja van, öcsém 9 évesen le tudott vágni olyan hisztit, hogy azt hittem, agyonütöm.

És vonaton, autóban, BKK-n, BÁRHOL sírhat egy gyerek.

Aki szerint meg a család utazon: ja, a 70 éves szívgyógyszert szedő nagyi majd biztosan epülni fog, a bottal járó papival együtt. Ostoba.

2018. jún. 15. 12:32
 40/42 anonim ***** válasza:
47%

Inelligencia nincs, írja az, aki szerint a repülés olyan nagy stressz a szervezetnek, hogy neki relaxálnia kell az egy órás fapados úton.

Csillagom, az tömegközlekedés. Ez jár a proliknak: néha elviselik maguk körül a mások zaját, a mások mások szagát.

Abban a pillanatban, ahogy annyi agyad lesz, amennyit most képzelsz magadról, meg fogod tudni majd fizetni a privát utakat. De amíg csak annyi van, mint mindenkinek, addig a fapadoson meg a metró is hallgathatod más gyerekét néha. Te is ott rontod a levegőt.

Szimpla tömegközlekedés, semmi egyéb, dolgozd föl.

Ja, és nincs gyerekem. De lábrázást kapok a magadfajtától.

2018. jún. 15. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!