Mi a francert kell babaval repulore ulni?
Tegnap ertunk haza Olaszorszagbol. Hala istennek csak 1 orat utaztunk repulovel de vegig szo szerint VEGIG orditott a baba. Ha tobb oran keresztul ezt kellett volna hallgatni en felakasztottam volna magam.
Raneztem a kisbabara es mar voros volt a feje az orditastol. Szerencsetlent minek kell kitenni ilyen torturanak??
Sem a szuloknek nem jo,sem a babanak,leginkabb a korulottuk levoknek.
En biztos nem vinnem a gyerekem 2 eves koraig sehova repulovel. Fel sem fogja meg mi van,az emlekeiben sem marad meg.
3-4 evesen mikor mar eszenel van akkor igen,de ilyen pici par honapos gyereket minek????
Felvettem a fejhallgatot,maxra a hangerot de igy is hallottam...
BKV? Vonat? Na és a te szüleid hogy csinálták, mikor te voltál pici?
Az oké, hogy ha egy nagyobbacska gyerek rugdos, azt ne csinálja, és nevelnie kéne a szülőnek, nem megengedni mindent, de egy csecsemőnél sokszor azt sem lehet tudni, mi a baja, és a legváratlanabb helyzetekben törik el a mécses. Tudtommal egy társaság sem tiltja a repülést piciknek, tehát a szülők joga erről dönteni, viszik-e vagy sem. Ha már ezt nem tudod elviselni, a saját gyerekeddel is nehéz lesz, amikor éjjel nem hagy aludni. A rokonság pedig nem biztos, hogy tudna utazni. Anyai nagyanyámat egyszer kivitte magával a Svédországban élő nagynéném egy hónapra, hogy vigyázzon a gyerekre, nagyanyám simán elveszett volna már a reptéren egyedül, egyszerűen rutintalan az ilyenekben, egész életét egy kis faluban töltötte.
Na de megint a vegletek,hogy igy-ugy elvesznenek a repuloteren.. nem mindenki olyan mint a te ismerosod.
Epp ezert amit itt is irtal,hogy nem lehet tudni mikor tor ra a siras nem vinnem a gyerekem repulni. Egesz uton azon szoronganek,hogy mikor kezd el bogni annyira hogy nem tudom megnyugtatni.
Bennem van annyi erzes,hogy nem szenvedtetem a sajat gyerekem azert mert latni akarjak. Ha latni akarjak akkor menjenek ki pont.
De nem.. nekem nem a gyerekkel van bajom. Szerencsetlen azt sem tudja mi van,a legnyomasvaltozast is jobban megerzi gondolom,nem jo neki ott fent ilyen picikent.
Nekem a boszme szulokbol van mar vegletekig elegem akik sz*rnak bele mas utazasaba.
Talán mert el kell nekik menniük A-ból B-be?
És nem azért, mert egy élmény a repülés, hanem, mert az a leggyorsabb.
Mivel vinnéd? Mi a garancia, hogy a vonaton nem ordít? Csak ott 5 órát ordít, a repülőgépen meg egyet.
Mi kozod van hozza? Te majd az egy eves gyerekedet nem viszed fel repulore, es egy mintaszulo leszel.
Mondjuk abba bele sem gondoltal, hogy “nyaralgatason” kivul valami SOS tortent es a gyereket meg nem tudjak otthonhagyni?
Azt meg igazan meg lehet szokni, hogy fapadosokon mindig van egy idegesito, siro gyerek. Ha ennyire zavar, akkor vegyel jegyet elsoosztalyra, es problema megoldva :)
Nem kell azonnal a szuloket lehurrogni, egy orat meg ki lehet birni. En is tapasztaltam mar idegesito jelenseget a gepen, es kibirtam, te is ki fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!