Akinek annyira rohadt sok barátja van élőben/neten egyaránt, annyira mindenkit szeret - mi a büdös francért akar magának kapcsolatot?! Többi lent.
Ha annyira rohadtul jól elszórakozik a félig élő, félig virtuális barát csordájával???
Hisz egy kapcsolatban a párunknak kell(ene...) az elsőnek lennie, de ha közben vígan (vagy még jobban is!) elvan a cimboráival, jajj, de mekkorákat röhögnek, és annyi-de-annyi mindenkit "szeret" (???!!!), akkor mi a ménkűnek "kell" neki egy társ???
Akkor legyen el a barátaival, de ne sírjon állandóan a szája - ha olllllyan nagyon huj de jól elvannak!
Nem értem. Egyáltalán nem értem.
Mind a kettő kell. Barátok IS meg társ IS.
Nem sajátíthatod ki magadnak.
pont ez a HIBA, ne a saját fejeddel gondolkozz, hogy neked mi számít, meg hogy te mit csinálnál, minden ember más, minden ember mást akar
ezért nem tudod megérteni a másikat, gondold bele az ő helyzetébe magad
Hogy gondo... Jó, tegyünk egy próbát: tök jól elvagyok 40-50 emberrel. Tök jól szórakozom velük. Állandóan velük vagyok. Jajj de jó velük.
Míg a párommal beszélgetek, közben sokkal jobban elszórakozok a többi haverommal, akiket annyira nagyon szeretek, a páromnak meg eközben alig válaszolgatok. Hisz nekem ő az első.
Elgondolkodtam az ő fejével - "minek is nekem egy kapcsolat?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!