Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek annyira rohadt sok...

Akinek annyira rohadt sok barátja van élőben/neten egyaránt, annyira mindenkit szeret - mi a büdös francért akar magának kapcsolatot?! Többi lent.

Figyelt kérdés

Ha annyira rohadtul jól elszórakozik a félig élő, félig virtuális barát csordájával???

Hisz egy kapcsolatban a párunknak kell(ene...) az elsőnek lennie, de ha közben vígan (vagy még jobban is!) elvan a cimboráival, jajj, de mekkorákat röhögnek, és annyi-de-annyi mindenkit "szeret" (???!!!), akkor mi a ménkűnek "kell" neki egy társ???

Akkor legyen el a barátaival, de ne sírjon állandóan a szája - ha olllllyan nagyon huj de jól elvannak!

Nem értem. Egyáltalán nem értem.

2013. nov. 11. 09:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Én nem érzem magam szélsőségesnek, a "párom az első" dolgot ő hozta ki belőlem, ennyire véresen ezek után sem gondolom. Csak kicsit szar az amit tesz, és nem tudom MAGAM hova tenni...

Nem tudom mit akar (igazából), nem tudom velem mik a tervei, vagy "hol a helyem nála"...

De basszus akik a puffogást és hasonlókat írták, ti hogy éreznétek magatokat, ha (látszólag) szívesebben van szemetek fénye az ezer éve, meg hónapok óta megismert barátaival, szívesebben (és folymatosabban, gyakrabban) chatel egyidőben velük, mint veletek!

Nektek meg néha odakörmöl valamit, de látjátok, hogy az egyébként is régi lerágott csontot velük újra és újra megrágják, azon nevetnek folymatosan, hozzátok meg megszakításokkal tízpercenként pötyög csak valamit, aztán húz vissza a többi barátjához, ott meg folytatja tovább. Plusz ki tudja, hogy más cimborájával még mennyit beszél mellettetek.

Beszélne velük akkor, mikor nem vagyok fent a neten, mukkanás nélkül megérteném - de így mégis mi a francot gondoljak?...

Ne mondjátok már, hogy ez nektek olyan nagyon jól esne, nem hiszem el........

2013. nov. 11. 13:17
 22/25 anonim ***** válasza:
tehát ez akkor távkapcsolat?
2013. nov. 11. 17:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Is. Van amikor messze vagyunk, van amikor együtt nagyon sokat. Csak már semmit nem értek... Legfőképpen az én szerepemet ebben az istenverte izében...
2013. nov. 11. 22:25
 24/25 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

rébuszokban beszélsz, így elég nehéz megérteni a mondandódat :S

2013. nov. 11. 22:31
 25/25 A kérdező kommentje:
L21 F23. És mit nem értesz?
2013. nov. 11. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!