Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a francert kell babaval...

Mi a francert kell babaval repulore ulni?

Figyelt kérdés

Tegnap ertunk haza Olaszorszagbol. Hala istennek csak 1 orat utaztunk repulovel de vegig szo szerint VEGIG orditott a baba. Ha tobb oran keresztul ezt kellett volna hallgatni en felakasztottam volna magam.

Raneztem a kisbabara es mar voros volt a feje az orditastol. Szerencsetlent minek kell kitenni ilyen torturanak??

Sem a szuloknek nem jo,sem a babanak,leginkabb a korulottuk levoknek.

En biztos nem vinnem a gyerekem 2 eves koraig sehova repulovel. Fel sem fogja meg mi van,az emlekeiben sem marad meg.

3-4 evesen mikor mar eszenel van akkor igen,de ilyen pici par honapos gyereket minek????

Felvettem a fejhallgatot,maxra a hangerot de igy is hallottam...

2018. jún. 14. 15:54
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy nagyon jó kérdés.

Velünk is volt már ilyen, a család pedig, aki a babát vitte magával a repülőn, nyaralni ment (szervezett út volt, ők is a mi csoportunkban voltak), szóval nem valami életbevágóan fontos indokkal utaztak külföldre. Na, a lényeg, hogy a gyerek szinte egész végig ordított a több órás, éjszakai úton. Komolyan nem értem az ilyen szülőket...

2018. jún. 14. 18:10
 22/42 anonim ***** válasza:
56%

Lehet lepontozni, de a kérdezővel értek eggyet. Attól mert van gyerek, nem kell úgy bánni az ember társainkkal, mint egy mosott ronggyal.

Nem mellesleg én sem tartom jónak a gyerek szempontjából sem, gondolom nem véletlen sírt.

Alap esetben ha ilyen történik egy vonaton, ott megtudja oldani az ember, hogy odébb ül. (Ha csak nem helyjegyes). De azért egy hosszabb repülőútra...felelőtlenség.

Itt nem a gyerek a hibás, mert itt sokan ugy érzem nagyon annak vették. Itt a szülők gondolkodásával van a gond, amikor "csak a gyerek, senki és semmi más".

2018. jún. 14. 18:12
 23/42 anonim ***** válasza:
50%
Talán haldokló nagyanyjához mentek, s nincs kire hagyni. Hm?
2018. jún. 14. 18:17
 24/42 A kérdező kommentje:

Igen biztos...a haldoklo nagyanyja.

Uristen.. eszmeletlen hogy csak vegletekben tudtok gondolkodni :)

2018. jún. 14. 18:18
 25/42 anonim ***** válasza:
42%

Nyugi kérdező.

Önzőek az emberek többsége. Abba bele sem gondolnak, hogy esetleg másnak is lehet gondja, rosszabb is. Tehát csak abba gondolnak, hogy az ő programjuk, és mindenki viselje el, hogy az ő gyereke sír végig.

Kár ezt túlragozni.

Akinek gyereke van, vagy nagyon "anyás", azoknak a gyerek fontos. Amivel nincs gond,csak néha pofátlanság, hogy elfelejtik, hogy vannak rajtuk kivül mások is.

2018. jún. 14. 18:25
 26/42 anonim ***** válasza:
51%
Nézd, előfordul, hogy csak passzióból mennek, de lehet más oka is az utazásnak, igazából nem tudjuk, hogy a te utastársaid milyen célból utaztak, én nem hurrognám le őket egyből. A tömegközlekedésnek megvan az ára, idegesítő gyerek, büdös utastárs, és egyéb finomságok.
2018. jún. 14. 18:27
 27/42 anonim ***** válasza:
66%

De persze lehet ezt még tovább ragozni, nem csak gyerekkel lehet így az eset. Dühét nem tartoztatóval, idegbajossal aki esetleg hangosan rikácsol.

Vagy direkt maxon hallgat valamit.

Ajh kár ezen rágódni, tudom idegesít, mert te sem így tervezted az utadat, de sajnos gyerekkel rendelkezőknek nem lehet mondani, hogy "szóljon rá", mert ott helyben megvernek. Elég ha arra gondolok, hogy tömött buszon a hátam mögött ülő gyerek egész úton rángatta az ülésem. Megkértem öket, hogy ne...én voltam a rossz.

Tehát amit jegyezz meg: akinek gyereke van, annak mindent lehet.

2018. jún. 14. 18:30
 28/42 anonim ***** válasza:
58%

Mielőtt megeszitek a kérdezőt, pont itt van egy mai kérdés az utazási rovatból:

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__afrika__9356263-tudna..

2018. jún. 14. 20:59
 29/42 anonim ***** válasza:
35%
Szó sincs róla, hogy gyerekkel mindent szabad, nyilván nem. De aki tömegközlekedik, az számítson rá, hogy belefuthat problémás utasba. De inkább egy ordító gyerek, mint egy terrorista...
2018. jún. 14. 21:00
 30/42 anonim válasza:
33%
En is kulfoldon elek es haza fogom vinni a gyereket latogatoba, repulon! Egy ora az semmi. A mozibol kikuldenek mert nem tudod elvezni a filmet , de a repulon nincs semmi .... Ertelek. Engem is zavarna a siras , idegesito mas gyereket hallani A csalad nem tud jonni ide sok okbol, sokkal egyszerubb ha en viszem haza a gyereket . Szuleim idosek, nem tudni mi fog tortenni. En szomoru lennek ha pl elveszitenem apam es nem latna a gyereket egyszer sem. Szoval az az egy ora siras a repulon kibirhato szerintem
2018. jún. 14. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!