Néni a buszon miért csinálhatta ezt?
Én csak azért sem adtam volna át a helyem. Különben sok idős csak keveset utazik, vagy azért nem ül le, mert nehezen áll fel, ilyet már hallottam egyébként, tehát ha szabad ülőhely ellenére látok egy időst, hogy állva marad, reflexből ezt feltételezem, hogy biztos csak keveset megy vagy nem tud már úgy mozogni, ezért inkább nem ül le. Ha hisztizne, akkor meg kapja be.
Tegnap amúgy egy gyereknek adtam át a helyem, nem volt szabad ülőhely, és ő nem tud még erősen kapaszkodni, a sofőr meg elég hülyén vezetett, szóval megkérdeztem az anyukáját, hogy leül-e a gyerek, sokat utaztak még, úgyhogy elfogadták és megköszönték, sőt - ezt ritkán tapasztalom - az anyuka még a kislánynak is szólt, hogy köszönje meg. Akárkinek nem adom át az ülőhelyet.
A lány is jó nagy idióta volt, amiért felállt.
Én tuti kinevettem volna a nyanyát, ha eddig megfelelt neki állni, ezután is feleljen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!