Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek lecsapjam, vagy...

Szerintetek lecsapjam, vagy beledontsem az olebe a szekem a buszon?

Figyelt kérdés

Mar fel oraja ocsmanyul beszel egy pali a telefonban,ordibal hogy mindenki hallja.

“Szetcsapom a szorostalpu roman kocsogot”

“Komuveskent fogom beleb*szni a fejet a foldbe”

Hasonlo szepsegeket hallok,es a fulesemen is athallatszik.

Szerintetek melyik opcio jatszik?:D

21/L

2018. márc. 7. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme ezeknek, elhiszem idegesítő...de ha belegondolsz nem megoldás semmi.
2018. márc. 7. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy mindjárt leszálsz a buszrol.
2018. márc. 7. 17:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat a mindjart meg odebb van ;)
2018. márc. 7. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szólj neki. "ne haragudj, megertem hogy ideges vagy, de kérlek próbáld magad visszafogni hangerőben, még mielőtt én is elkezdek tőled hangosabban ordibálva panaszkodni a telefonba."
2018. márc. 7. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ittas erdélyi kőműves. Innen a részeges építkezési "szakik" mennek át dolgozni többnyire, akik 8 órát nem bírnak ki szesz utánpótlás nélkül. Szerintem egyik salakemberünkbe botlottál bele, akik az erdélyiek arcáról lehúzzák a bőrt szerte Európában.
2018. márc. 7. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Áh hagyjad, az ilyen utána végig téged fog szidni, és mivel nő vagy, elképzelheted hogyan, az ilyeneknek semmit nem ér egy nő. Nem éri meg, csak egy durva élménnyel gazdagodnál.
2018. márc. 7. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
kérd meg vmelyik srácot, hogy ápolja le
2018. márc. 7. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Telefonon barátnő felhív, és üvöltve dumálás kezdődik, de úgy, hogy hallja: "Hallod Zitus, valami retardált már fél órája üvöltve pofázik a telefonba, észre se veszi, hogy zavaró, de ráadásul ilyen rusnya kalácsképe van, hogy mikor megszületett az anyja sírt fel, oszt' azt állítja, hogy majd ő megver valami románt, érted, ő, ezzel a csigatesttel, hát ha ember lenne a talpán, akkor nem a buszon szájhősködne a parasztja, hanem élőben osztaná le a csicskalángost az ipsének, de ugye tudjuk hogy amelyik kutya ugat..."

Lehet ezt cifrázni. Abbahagyni nem fogja tőle, de legalább magadat jól elszórakoztatod. Meg ha a körülötted ülők is unják a műsort, akkor őket is.

2018. márc. 8. 02:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szeritem vedd ki a kezéből a telefont és keresztbe nyomd le a torkán! :D

Viccet félretéve, ne csinálj semmit! Felesleges. Engem is marhára irritál ez a társadalmi réteg, de sajnos sokan vannak...nem tudsz vele mit kezdeni.

2018. márc. 8. 10:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!