Miért nem jár a boldogság nekem? 18/l
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi nem jó az éltemben, semmi boldogság nincs benne. Olyan suliban járok ahol mindenki gazdag kb, én meg tök szegény és tökre kirekesztve érzem magam. A jegyeim sem túl jók, a többiek sokkal okosabbak, szebbek nálam.. A külsőmmel is csak a gond van, nem vagyok vele megelégedve, vékony szeretnék lenni de mivel erős a csontozatom sose leszek az. A hajam is tök szar... Semmire nincs időm kb, annyira leterhel a suli.. Sose tettem semmi rosszat, miért nem jár nekem a boldogság.2018. jún. 8. 22:33
11/18 anonim válasza:
Már hogy ne szeretnél :D, nagyon nagyot tévedsz ha ez így hiszed hogy csak is ezek és az ilyen lányok kellene a fiuknak. És nem is kell olyannak lenned, így vagy jó ahogy most vagy. Elég rosszul látod a dolgokat, nem mozoghatsz valami jó közegben ha neked ez így jön le. Van akinek fontos a belsőd is, de azért azt ne akard már bemesélni hogy neked pl a külső egyáltalán nem számít. Gondolom te sem lennél olyannal akihez kicsit se vonzódsz mert úgy néz ki ahogy. A külsőnek is stimmelnie kell ilyenkor, de ez nincs akkora nagy %-ban mint a többi. De abban igazad van hogy, manapság csak a külső és kevésbé a belső van előtérben. De még mindig nem mindenkinél van, így.
12/18 anonim válasza:
más is csak egy senki közülünk csak ő szerencsésebb, te meg attól vagy szerencsésebb hogy nem egy sivatagos háború dúlta helyre születtél
ha csak model alkatú nőnek van esélye akkor neki hogy sikerült?
13/18 A kérdező kommentje:
igazad van, de akiknek a külsőnél fontosabb a belső, azok rend szerint mindig idősebbek. a suliba csak ilyen felszínes fiúk járnak, máshol meg nem tudok ismerkedni, mert suli mellett kb semmire nincs időm. ilyen fiúktól én nem akarok semmit, ja meg amugy ők se tőlem.. mert csak a barbibabákat nézik rám meg rám se néznek...
2018. jún. 9. 13:07
14/18 anonim válasza:
Boldogság mindenkinek jár, csak nem mindenkinek jut. Azt ugyanis nem ingyen mérik, hanem meg kell dolgozni érte.
15/18 anonim válasza:
Inkább érettet mondanék, vagy megfelelően neveltet. Szomorú de ez van, mivel így a legkönyebb nekik. Nincsenek felelősségek mindenki kavarog összevissza aztán ha nem tetszik tovább lép a következőhöz. Hát azért egy 18éves nem hiszem hogy így el lenne havazva mindennel hogy ne lenne ideje magára vagy más közegbe járni mint az iskola. De hát tudhatom is én ezt, amúgy meg akkor ez neked jó is hogy nem akarnak tőled semmit mert te sem akarsz tőlük. Így egy csomó felesleges kört megspórolsz magadnak amíg lekoptatnád őket vagy valami. De azért még is azt veszem ki a soraidból hogy téged azért zavar az hogy nem néznek úgy rád mint az olyan lányokra akiket leírtál, se azt hogy nem próbálkoznak be nálad.
16/18 A kérdező kommentje:
persze hogy zavar... hogyne zavarna. de úgyse leszek olyan...
2018. jún. 9. 13:35
17/18 anonim válasza:
De neked is jár csak tenni kéne érte :D
(Lehet h írták már)
18/18 anonim válasza:
Ja és ha depizel akkor csak rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!