A húgom mit képzel magáról?
Engedély nélkül , felveszi a ruhaimat, és ha éppen találkozok vele otthon és szóvá teszem , hogy miért van rajtad az én ruhám , még ő mondja h fogjam be mert meghallja a barátja vagy valami .
Ráadásul a fehér nadrágomat is vissza hajtotta a szekrényembe ilyen használtan és tiszta foltos , lehet h ruzs folt vagy nem tudom nem is erdekel.. De akkor is legalabb ki mosna , es ugy tenne vissza ha meg el sem keri ..
En is gondoltam mar a lelancolasra ... De nem kivitelezheto
De ilyen kissebb dolgokat tudok csak elzarni tole , pl kaptam egy smink palettat , azt is kifogyasztotta amig elnem zartam elole .
Hiaba szolok a szuleimnek , nem erdekli oket ,ha meg neki szolok akkor is elkezd szitkozodni meg ilyeneket nem lehet nyugodtan beszelni vele ...
Odamész hozzá, bal kezeddel megfogod a válát, és szomorúan megrázod a fejed.
Látni fogja hogy csalódtál benne, és elgondolkozik magán.
Majd mielőtt sokat gondolkozna, mert megárt neki megfogod a fejét a fülénél (mintha meg akarnád csókolni), és bumm könyökkel pofán vered.
Lehetőleg egyszerre a kettőt különben kínos lesz
Nagyon fontos hogy fogd meg a fejét különben nem a fogait/orrát töröd be, hanem eltöröd a gerincét és meghal. Abból meg ugye nem tanul semmit
Nem akarok verekedni vele , mert abbol is csak az jon le , hogy en vagyok a rossz ...
Most azt csinaltam h ha hazaer akkor lassa a foltos nadragot, ki vittem a kukahoz (nem dobtam bele, hanem egy doboz tetejen van ) ha megkerdezi miert van ott, majd mondom neki mert felveted es vissza tetted hasznaltan a helyere es meg el sem kerted es teli van voroses ruzs foltokkal , aztan megkerem h tisztitsa ki.. De ugyse fogja , meg a konyhaban sem pakol el maga utan ..
A szobád ajtaját nem tudod bezárni?
Vagy valahogy elzárni előle a cuccaid :D
Ennyire rossz a kapcsolatotok? Hogy ha felveszi a pólód, akkor te azt mondod "mit képzel magáról"?
Most adhatnék tippeket hogy mit hogy, de itt alapvetően nem működik köztetek valami.
Az meg hogy hangosan közlöd vele vegye le a pólódat, (amit lehet azért vett fel, mert imponálni akart a barátainak) ezzel cikis helyzetbe hozod (nyílván hiú, de ki nem?:), és még jobban elmérgesíted a kapcsolatot.
Ha ez a cél, akkor jó úton haladsz. Ha már eléggé utáljátok egymást, nem biztos hogy felveszi a ruhádat engedély nélkül, de még engedéllyel sem.
Ez a cél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!