Mit képzel magáról a tanár?
Ugye holnap sajnos már iskola.
A helyzet az, hogy szünet előtt témazárót írtak matekból a többiek kb 3 hete.
Én és még néhányan hiányoztunk és azt mondta a tanár, hogy mi szünet utáni első nap, az az holnap írjuk meg.
Most nem azért de ki tanul szünetben?
Én semmit nem tanultam és van már egy 1-esem.
Meg miért kell pont első nap megírni?
ez a tanárnő amúgy elég bunkó néha és csinált már ilyenek.
Azért, mert ő tanár, azt hiszi bármit megtehet?
Jelents beteget.
Még otthon vagy egy hetet és felkészülsz rá.
Most nem azért de ki tanul szünetben? --- tehát te nem
Én semmit nem tanultam és van már egy 1-esem. --- tehát te nem szünetben sem tanulsz
És még a tanár mit képzel magéáról? :DDD
A tanárnő nagyon rendes..te vagy a bunkó. Három heted volt, hogy legalább négyesre készülj.
Igen, a tanár ezt is megteheti, nincs ebben semmi kirívó...sőt..
nagyon sok iskolában írnak holnap dogát...pontosan azért, hogy ez ilyen 1-es tanulók javíthassanak.
te csak duzzogj, és reklamálj.
Ilyenkor kell lefeküdni a tanárral.
Én is ezt csináltak egyszer.
"Most nem azért de ki tanul szünetben?"
Akinek témazárója vagy egyéb vizsgája van a szünet után, és nem akarnak megbukni. Elég sok tanuló van így, egyetemisták főleg.
Nagyon nem tudok mit hozzátenni a többi válaszhoz. Már 3 héttel ezelőttre tudnod kellett volna az anyagot, tehát a szünetben maximum ismételni kellett volna kicsit. Dolgozatot lehető leghamarabb kell pótolni mert közben jön az új anyag, amit elvileg folyamatosan kéne tanulnod.
Aki nem tudná, azért politikai témakörbe írtam a kérdést, mert szerintem főként politikai okai vannak, hogy ilyen az oktatás.
Meg sokat itt, tudjátok én hungarista vagyok és többek között az oktatási rendszert is szeretnénk megreformálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!