Börtönökben milyen játékok vannak? Szabadidőt hogyan töltik a rabok?
Nézd. Ha kialakítanánk itt a japán börtönök szigorát, bűnözés akkor is lenne. Ha én bűnözni akarok, nem azon fogok gondolkodni, hogy hova fogok kerülni, hanem azon, hogy nekem kell a pénz a bankból, vagy mert kell az élmény, hogy gyerekkel csinálok olyan dolgot, mert a vonzódásom pedofil, és nincs bennem annyi, hogy megfékezzem magam. (Nyugi, nem pedofil vagyok.)
Vagy komoly kormánytag helyzetbe kerülök, és úgy gondolom, hogy most van négy évem stadionokat építeni és AntiSoros-plakátokat kihelyezni a kórházak bővítése, közalkalmazotti/orvosi fizetések megemelése és például az oktatás, vagy épp a személyszállítás (MÁV...) javítása helyett. :D
12 de akkor ne legyen joga egy ilyen embernek egy társadalomban élni normális emberekkel együtt.
Küldjék őket a gulágra, vagy a Dunába, de az adómból ne éljen egy elmebeteg, aki ki tudja mikor öl újra.
Nyilván az ilyeneket orvosi segítséggel meg lehet előzni, de aki egyszer kipróbálta, az nem tud leallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!