A börtönökben az elítélteknek van lehetőség kávét, teát, vagy alkoholt inni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 21:00
1/7 anonim válasza:
Alkoholt max becsempésznek. Teát kaphatnak. Kávét nem tudom, de lehet, hogy ha behoz egy hozzátartozó, akkor felhasználhatja.
2/7 anonim válasza:
100%-ig Biztos vagyok benne, hogy lehet kávét, és teát inni, pedig sose jártam még börtönben. És az is tuti, hogy a kávé ivás limitálva van.
Alkoholt nyilván nem. De abban is 100%-ig biztos vagyok, hogy minden börtön körletben van legalább 1 nagy cigány család, akiknek a börtön az életük, és akik minden szar becsempésznek, na náluk lehet érdeklődni az árakról.
3/7 anonim válasza:
Általában az a szabály, hogy a filteres teát beengedik csomagban, a szálasat nem. A kávét is beengedik, ha granulátum és nem üveges kiszerelésű. Mindkét cuccnál van darabszám- illetve súlykorlátozás, ez börtönfüggő. Lehet vásárolni a belső boltban is, bár odabent minden elég drága. Alkoholhoz legálisan nem juthatsz, illegálisan akár droghoz is.
4/7 anonim válasza:
Persze, a benti sztriptízbárban lévő egyszemélyes jakuzziba viszi neked a Jack Danielst egy 10/10-es táncosnő... mit gondolsz mire van fenntartva a börtön, most komolyan? :D
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
XD Alapvetően teszek a pontozásra de vicc hogy itt a konkrét válasz és 0% :D :D
7/7 anonim válasza:
Csempeszesen kivul van a prison wine.roviden annyi,hogy egy zacskoba mindenfele edes undormanyt meg jo adag cukrot osszekeversz,es hagyod megerjedni hogy legyen benne alkohol.
Teat lehet bevinni,amit gyakran nem elszurcsolgetnek hanem borton teat(aka dobi-t) csinalnak.15-20filtert raksz egy cseszebe es hagyod jo sokaig kiazni,olyan hatasa lesz mint a speednek vagy kokainnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!