Miért "férfias" alkoholt inni?
Többször mondtam már az egyik ismerősömnek, hogy én nem szeretnék már alkoholt inni, ezért ne is hívjon el a haverjaival bulizni. De állandóan arra hivatkozik, hogy "egyszer élsz" meg hogy "egy férfi iszik" meg ilyenek.
Meg beszélgettem más dolgokról is, munkáról, stb. Szerinte hülyeség tanulni, ő tök jól el van a gyárban a szalag mellett és hogy "ennyit értek a tanulással, többet keresek, mnit sok irodista" mert haza visz nettó 170-et. Ami néha igaz is, de miért iylen igénytelen valaki?
Egyáltalán nem az, csak egy béna proli duma. Minimálisan is intelligens nem érti, hogy ha a másik ember nem iszik.
Ha meg társaságba hívnak, ott azért bőven el lehet maximum 1-2 korsó sört iszogatni, ha tényleg nem akarsz már alkoholt inni, akkor alkoholmenteset vagy valami üdítőt és kész.
Semmi.
Valószinüleg tudja magárol hogy nem igazán férfi még.
És igy próbál másokat meggyözni arról hogy de igenis ö egy tökös férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!