A börtönökben tényleg szoktak verekedni a rabok?
Én még egyszer sem hallottam volna, hogy verekednek, ezek aljas rágalmak, egytől egyig!
Ahogy az előttem szólók is leírták, kulturált módon elbeszélgetnek egymással, megosztják életútjukat, mindent közösen átbeszélnek, és természetesen az első napon bekerülővel is rendszeresen, már-már szükségszerűen törődnek, mégpedig annyira, hogy még a szrt is kiverik belőle!
Pali, igen, rendszeresek... Oda olyan emberek kerülnek be -többnyire- akik a társadalmi normák ellen vétettek, gyilkoltak, raboltak, garázdálkodtak -persze, vannak kivételek, akik pl csak pedofilok, zaklatók és egyéb..-
Ha oda bekerülsz, tökmindegy, hogy hova, készülj fel, első nap letesztelnek... ha pedig ott meghunyászkodsz, már pedig meg fogsz, akkor a csicskájuk leszel. (és igen, még mielőtt megkérdezed, az sem csak urban legend, hogy ott megerőszakolják a gyengébbeket)
De kérdésedre válaszolva, tömören: igen, tényleg szoktak. Nagyon gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!