A női börtönökben hogy zajlik a tisztálkodás, szőrtelenítés, stb?
Egyszer az iskolánkban előadást tartott egy pasi, aki akkor szabadult nem rég a börtönből és az ott szerzett "élményeiről" beszélt...És mondta, hogy náluk minden rab 3 percet kapott a fürdésre.
A női börtönökben is ugyanennyi időt kapnak a rabok? És szőrteleníthetnek odabent? Gondolom borotvát nem adnak oda nekik, mert még elvágják egymás torkát vagy ilyesmi, de pl. gyantát, szőrtelenítő krémet vihetnek nekik a családtagjaik?
/Amúgy tudom, hogy ma már tettek fel egy börtönös kérdést...Arról jutott ez is eszembe :D/
Szerintem egy női börtönben pont sz@rnak arra, ha valaki nem olyan szőrtelen, mint egy pubertást még el nem ért 12 éves kislány. Nekem legalább is ez lenne a prioritásom legalján, ha arról lenne szó, hogy mire osztom be az időmet és a pénzemet.
De gondolom aki nagyon akar, az gyantázhat is akár, az meg megvan 2 perc alatt.
Hát ahhoz képest gyors, hogy a krémet magadon kell hagyni 10 percig, aztán mire leügyeskeded magadról a cuccot mosdással együtt, az megint 5-10 perc.
A gyantánál meg akár be is oszthatod, hogy hétfőn a lábad csinálod, kedden a hónaljad szerdán meg amit csak akarsz, így egy nap gyorsan megvan az adott terület...
Bár tényleg nincs tapasztalatom börtön szépségápolásban :D
Nem hinném,hogy van ilyenre lehetősége egy átlagos rabnak.
Nem létszükséglet,szóval.
Férfi börtönökbe nincs is mindennapi mosakodás
Utolsó, épp amiatt tettem fel a kérdést a szőrtelenítésről, mert ha nem gyantáznék rendszeresen, kb. másfél hónapon belül tényleg jetit megszégyenítő szőr lenne a lábamon :) Úgyhogy a szőrnövekedést nem kizárólag a hormonok befolyásolják.
Másrészt érdekes, amit a "plázacicákról" írsz, nem tudtam, hogy rájuk nem érvényes a törvény. Szóval ha egy szép lány eltesz pl. valakit láb alól, egy ejnye-bejnyével hazaengedik? :OOO Mesélj még :)
Ohh és ne zavarjon, de hajvasalásról rohadtul nem írtam, még csak eszembe se jutott :D Csak az ilyen alapvető higiéniai dolgokra voltam kíváncsi, hogy azokat hogy oldják meg, vagy hogy nem...
A többieknek köszönöm a válaszokat :)
Én se tudom amúgy, hogy hogy oldanám meg 3 perc alatt a fürdést, kb. csak az ennyi idő, amíg a felsőtestemet megmosom xD
Rossz felől közelíted meg: a plázacicák nem azért nem kerülnek ide mert rájuk nem vonatkozik a törvény, hanem mert nekik eszükbe sem jut legyilkolni az exüket vagy a zajos szomszédot, inkább az Instagramon állnak bosszút. Illetve a fizikai adottságaik sem lennének meg hozzá, maximum ha megtalálják az uruk pisztolyát a kalaptartóban.
Amúgy meg, ne legyenek kétségeid afelől, hogy a börtönben a szőrtelenítés kb. annyira érdekli őket mint a hajvasalás, azért írtam azt másik példának. Csak a széplányoknak létszükséglet a szőrtelenítés, a börtönben meg általában nem annyira szép lányok vannak, illetve ha szépek is, egy gyilkosság, fegyveres rablás vagy nemi erőszak terhe mellett nem hiszem hogy sokat nézegetik a lábukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!