Egyes emberek miért nem tisztálkodnak rendesen? Olyan büdös emberek vannak, hogy nem lehet megmaradni mellettük.
Figyelt kérdés
A boltban előttem állt egy ember aki olyan büdös volt hogy alig bírtam megmaradni.Miért nem tisztálkodik rendesen?2017. ápr. 28. 16:41
1/5 anonim válasza:
Sajnos jelenleg olyan helyzet van itthon hogy sok ember csúszik lefele.
Sokan veszítik el állásukat, a cégek nem válaszolnak a CV-kre, nincs bevétel, és az illető nem tud tusolni vagy egy 300 Ft-os tusfürdőt nem engedhet meg magának.
Ez van sajna, én is sokat tapasztalom, buszon, villamoson.
2/5 anonim válasza:
Màr ne is haragudj első, de a szegénysègre ràfogni a büdössèget, nem szep dolog. En is voltam szegèny, de soha nem voltam büdös. Az igènytelensègre nem mentsèg a szegènysèg.
3/5 anonim válasza:
Jó ok. Én arra gondoltam annyira nincs pénze szerencsétlennek.
De ezekből minden második az alkoholtól is bűzlik egyébként. Azt meg tényleg nem lehet mással magyarázni mint hogy alkohol függő.
4/5 anonim válasza:
Betegség is okozhatja, hogy valaki nem ad a tisztálkodásra (pszichés betegség, stb.). Egyes idősek - ha tudnának is költeni rá - valahogy úgy vannak már kódolva, hogy "spórolni kell", ezért sokan heti 1-3× mosakodnak csak.
5/5 anonim válasza:
Én rendesen tisztálkodom, deót használok, de én is szoktam büdös lenni. Szorongok. El fogsz ítélni? Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!