Most jöttem életem első fazongyantájáról. Itt ott maradt némi gyanta. Elmehetek lemosni v várjak a zuhannyal pár órát?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 11:35
1/8 anonim válasza:
persze, menj csak:) elég furcsa, hogy nem szedte le a gyanta után a kozmetikus...van rá speckó olaj.
2/8 A kérdező kommentje:
Lekente azzal, csak itt ott ilyen körömhegyni darabkák maradtak.
Szval akkor nyugodtan fürödhetek, nem kell "vigyázni rá" meg semmi ilyesmi? :D
2014. aug. 7. 11:42
3/8 anonim válasza:
Nagyon ne áztasd magad. Fürdéssel amúgy sem jön le, dörzsöld le langyos olajjal (akármilyen jó, ha épp nincs más, étolaj is megteszi)és utána vegyél egy gyors zuhanyt.
4/8 A kérdező kommentje:
Most még nagyon csúnya, pöttyös, ez egy max 2 nap alatt elmúlik ugye?
2014. aug. 7. 12:04
5/8 anonim válasza:
Fazongyantáról nincs sok fogalmam, de én a kezemet szoktam gyantázni. Utána olajjal leszedem a maradék gyantát, majd sima langyos vízzel kicsit lemosom és óvatosan megtörlöm. Ezután behintőporozom. Ettől sokkal gyorsabban elmúlnak a pöttyök. Nekem max 1 nap. Persze a kar azért más, mint ott lent :D De azért tényleg ajánlom, próbáld ki a hintőport.
6/8 anonim válasza:
3 órát várni kell!!!Akkora összezáródnak a pórusok addíg fenn áll a fertőzés veszélye.Utána kenheted nyugtató krémmel,olajjal.
7/8 anonim válasza:
én éppen azért fürdök mindig intimgyanta után, mert ki tudja, mennyire tiszta a hely, mármint nincs kosz, meg puccos szalon, de nem lehet sosem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!