ELSŐ intim gyantázás után mennyire néztetek ki rosszul ott lent?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy kipattogzott, kékes-zöld volt...már szinte mindent. Ha én már 2-3 nap múlva már a Balatonon leszek és fürdök stb (még egyszer: 1 alkalom) akkor megéri, ha pl holnap megcsináltatom? Nem fog elrontani mindent?
(barátommal megyek)
2014. júl. 5. 13:09
1/7 anonim válasza:
Első alkalom után másfél hétig viszketett, fájt és vörös volt még a környéke is... de mindenkinek máshogy viseli a bőre. Én maradtam a borotvánál.
2/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt. Babasimasagu lettem nem viszketett, nem volt piros se, azóta is csak gyantaztatok. Persze találni kell egy jó kozmetikus, aki ügyes. Én imádom az enyémet. A bugyit nála le kell venni, hipp-hopp megcsinálja, közben beszélgettek, utána pedig ad egy jó kis kremet amivel bekenhetem. 10000x jobb mint a borotva és az epilator!
3/7 anonim válasza:
Nem,semmi probléma nem volt.A zöld foltok a nem kifeszített,bevérzett bőrön van.Nekem nem viszketett.
4/7 anonim válasza:
Én ma voltam legelőször. Fájdalmas volt, de túl lehetett élni. Most nagyon piros és még jobban fáj, hogy húzgáltam belőle szálakat (sajnos nagyon sok szőrszál maradt, az ajkaknál le se jött:( ) Én hétfőn megyek nyaralni, szerintem el fog múlni a pirosság, nem kék-zöld :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. júl. 6. 10:28
6/7 anonim válasza:
sima gyantánál nekem is duzaddt piros volt kb 1 hétig de utána egy nagyon drága szalonban voltam ahol különleges gyantát használnak ott kb végig nevetgéltem a gyantázást..
7/7 anonim válasza:
Utolsó! Hol voltál, ahol különleges gyantával csinálták?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!