Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolják egyesek hogy...

Miért gondolják egyesek hogy feminizmus=férfigyűlölet?

Figyelt kérdés
Egy csomó kérdés alatt olvasni olyan kommenteket hogy érezhető a férfigyűlölet, közben meg egyenjogú?ságról beszél. Feminista vagyok, de ez a hozzáállás felháborító. Miért ilyenek? És legtöbbször olyan nők írják akik otthon henyélnek és ezt valaki szóvá teszi.
2018. máj. 26. 07:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Utolso.

En vagyok az elozo hozzaszolo.

En sem ertek egyet azzal, hogy a nok elobb mehetnek nyugdijba. Ertem hogy tortenelmileg ez igy alakult de egy modern tarsadalomban ezen is valtoztatni kene.

Ahova megy bekukkolnak ott tessek a fuggonyt behuzni, mert az ember fia benez ha ilyet lat.. no letemre en is beneznek az tuti

2018. máj. 26. 09:39
 22/29 anonim ***** válasza:
93%

Tudtommal létezik az ártatlanság vélelme, szóval azt a vádlónak kell bizonyítania, hogy tényleges nemi erőszak történt.

Ha együtt iszunk, berúgunk és dugunk egyet, az nem nemi erőszak. A vádlónak kell bizonyítania, hogy én szándékosan leitattam őt.

Ha ez nem így lenne, bár a férfiak 80%a börtönben lenne nemi erőszak miatt egy megcsalt/feldühített barátnő, és vagy szerető miatt.

2018. máj. 26. 09:48
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

#22: nem tudom Te melyik világban élsz, de ebben a valóságban ez nem így működik.

Pontosan, hogy RENGETEG férfinak ment tönkre az élete már csak a vádak miatt is, még akkor is, ha bebizonyosodik, hogy hazugság az egész, addigra már kirúgták a munkahelyéről, elhagyta a családja és a barátai.

Ilyesminek soha sem szabadna megtörténni, mégis nem ritka eset, nézd csak meg az utóbbi évek "celeb-erőszak" botrányait.

2018. máj. 26. 09:57
 24/29 anonim ***** válasza:
84%
De börtönbe nem kerülnek, előttem meg valaki azt írta.
2018. máj. 26. 10:07
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Eleg undorito csaladodnak kell lennie ha elhagynak hamid vadak miatt
2018. máj. 26. 10:08
 26/29 anonim ***** válasza:
65%
Fú de sötétek egyesek.
2018. máj. 26. 11:16
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

bizony! sajnosa nőbnek lkátlunk smemit se kell bizonyíytania, elég ha hisztizik kicsit, és a férfi már lecsukva. ha még ittak is, az isten se moss ale h azért itatta le.

úgyhogy nem, nálunk nincs ártatlanság vélelme, az jogállamokban van. nálunk van a nőnek a szava és kész, más nincs.

2018. máj. 26. 15:27
 28/29 anonim ***** válasza:

24

dehogynem! elég sok ilyen ügyet ismerek ... elég kis hiszti, ha még esetleg egy orvos ismerős is van, aki úgy ír egy látletet h kicsit eltúlpzza adolgokat, na meg egy lefizetett pszichológus szakértő, akkor 200% a siker

2018. máj. 26. 15:28
 29/29 anonim ***** válasza:

Nézegesd egy kicsit ezt a fórumot, és rájössz....:

[link]

2018. máj. 31. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!