Miért gondolják egyesek hogy feminizmus=férfigyűlölet?
"Feministák nélkül ma sehol nem tartana a világ, mert a nők nem dolgozhatnának, nem szerepelhetnének nyilvánosság előtt, nem vehetnének részt még sporteseményeken meg versenyeken sem."
Hát, szerintem meg egész jól meglennénk úgy is. :D
"... ma sehol nem tartana a világ, mert a nők ... nem vehetnének részt még sporteseményeken meg versenyeken sem."
Azok a versenyekre gondolsz, ahol a nők külön indulnak a férfiaktól, hogy legyen bármi esélyük egyáltalán, mert az eredményeik általában 20-30%-kal gyengébbek, mint a férfiaknak?
Igen, enélkül valóban sehol nem tartana a világ.
WTF???
Ja, mesélték az öregek milyen jó volt. Kiszolgálatottnak lenni, tűrni és szenvedni, zéró beleszólással a saját életedbe. Hát kösz, nem kérek belőle. Baromi jó lehetettet a mamám testvérének mikor pénzt koldult a saját férjétől, mert különben nem adott ételre - dolgozni meg nem hagyta, mert őt ne szégyenítse meg egy "asszonyállat" azzal hogy azt mutatja: nem tudja eltartani a férje. . Baromi jó lehetett, hogy úgy kellett ugrálni ahogy az ura fütyült, mert egyedül esélye sem volt életben maradni. Baromi jó lehetett, hogy nem szólhatott bele a saját gyereki nevelésévbe.
Marha jó lehetett mikor csak a fiúkat tantitaták, mert egy nőnek nincs szüksége iskolázottságra: hiszen az úgyis csak cselédnek meg ku.rvának, meg szülni jó. Régi szép világ, ahol bizonyos szakmákra - úgy mint orvos-esélye sem volt nőnek.
Azert ven kulonbseg a feminizmus es a feminacizmus kozott.
En is feminista vagyok de meg sem gondolom hogy egy pasi nem szolithatna le az utcan vagy hogy feltetlen meg kell osztani a hotakaritos melot velem mert annelkul nem vagyok igazi no...
Nekem inkabb olyan dolgok szamitanak mint pl a gyereknevelesben egyforman valo reszvetel. Az, hogy az allam tanogassa, hogy akar o akar en is otthon maradhassak (ez lehetseges szerencsere).
Aztan az, hogy egyes munkakorbol ne zarjanak ki csak mert no vagyok, nem arrol beszelek, hogy 50-50 legyen mint az elottem szolo, csak az, hogy ha valoban jol tudok valahol teljesiteni akkor adjak meg az eselyt.
Azt a reszet, hogy szavazhatok nem feminizmusnak erzem hiaba azalltal ertuk el, hanem inkabb alapveto emberi jognak, hiszen nem rabszolga vagyok, van jogom beleszolni a sorsomba. Ugyan azt erzem az oktatas irant is.
Engem liberalisan neveltek. Es annyira faj amikor valaki ezt a szot hasznalja helytelenul. Soha az eletben nem gondoltam, hogy egy ferfinal tobb vagy jobb lennek. Soha sem tamogatnek semmi olyan mozgalmat vagy barmilyen otletet ami kifejezetten arra megy ki, hogy a ferfiakat eltapossa. Es igen valoban vannak feminacik akik ilyesmit hirdetnek es ez borzalom. Ugyan akkora szuksegunk van a feefiakra mint a nokre. Nem is ertem ezt a feltevest. Miert jarna egyik nemnek tobb mint a masiknak? X evig el goltak nyomva a nok akkor most nyomjuk el a ferfiakat? Ez mekkora bullshit... aki ezt koveti na az annyit is er...
Úgy van ahogy a 4. válaszolt.
Ez már régen túl ment az egyen jogúságon. Abszolut mindenben meg vannak különböztetve a nők és mindenben a pluszt , a jót a kiváltságot élvezik.
Egy nő miért mehet el 40 év munka után nyugdijba, a férfi miért nem. ????????
Mint a 4. irja, nekem is volt egy haverom, össze jöttek bulizni, mindenki mindenkivel szexelt.
Majd fel lettek jelentve erőszak miatt és börtönbe kerültek.
Ez az egyenjogúság???
Egy férfi ha megver egy nőt akkora hir van róla,
de forditva nincs semmi, csendben van mindenki.
Ez az egyenjogúság???
Vagy ott van a SIMEK Kitty ügy, lelőtte a mostoha apját
mert csak !!!
Igaz meg tudták magyarázni. !!
Még csak felfüggesztettet sem kapott.
Forditva miért más az itélet ???
Ez az egyenjogúság???
De számtalan példa bizonyitja , igazolja hogy más régen nagyfokú kiváltságokat élveznek a nők.
Ha egy férfi benn alakásban meztelenkedik és az utcáról meglátja egy nő , az MAGA MUTOGATÁS.
Forditva ha egy nő meztelenkedik és egy férfi meglátja , az KUKKOLÁS. !!!
Ez az egyenjogúság???
"ugyanis még mindig hátrányban vannak a nők a férfiakkal szemben."
Ez egy tipikus feminista aljas hazugság.
Miben vannak hátrányban a nők a férfiakkal szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!