Előfordult már veletek, hogy megszólítottatok valakit az utcán és az kihívta rátok a rendőrséget?
25 évig Pesten éltem, megtanultam hogy nemhogy nem szólítok le senkit, rá se nézek emberekre, mert beindul a pesti agresszivitás.
Ilyen helyen 99% a "Van egy cigid, mennyi az idő? - csak egy ötszázas kéne borra - vááááh jön a világvégeeee! - mit nézeeee?! - jaja aranyoskám olyan szimpatikus maga - itt ez a 2 forintos pár zokni ezerér nem lopott - és hasonlókból áll, csak egy vidéki kérdezősködik random emberektől.
Nemrég voltam hosszú évek után Pesten, a kettes metrón álltam és néztem ki a fejemből, amikor egy nagypapaszerű fószer térképpel megszólított egy mobilozó csajt. Az akkorát ugrott hátra hogy majdnem felborult a korláton.
Ez mindent el is mondott Pestről.
Nem szólítok én meg senkit.
Nagyon nem.mindegy hogy hogy szólítasz meg barkit is....
Pl: ha hizzam lépnél ezzel a megszólítássa, hogy "ide a.tárcád" lehet én se újjonganék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!