Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a cigányok rátámadnak...

Ha a cigányok rátámadnak valakire az utcán, akkor hívjuk a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem e veszélyesebb ilyenkor kihívni a rendőröket, mert ezek után majd jönnek 5-ször annyian és megfenyegetik, vagy kinyírják azt, aki rájuk hívta a zsarukat. Szóval ők félnek e a rendőröktől? Vagy mit kell ilyenkor tenni?

2015. márc. 1. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudják meg, hogy te hívtad ki, akkor ilyesmi elő sem fordulhat. Szóval igen, hívd ilyenkor a rendőröket. Ja, és akkor is, ha nem cigányok támadnak rá valakire.
2015. márc. 1. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

a fenéket.

a rendőrség kihívása ilyen esetben ugyan az,mint amikor a gyerek nem tudja megvédeni magát és azt kiálltja-óvónéni!-

vagyis azt fogják látni belőle,hogy önállótlan és gyenge vagy.

cigányok ellen erődemonstráció kell,hogy lássák azt,hogy te még náluk is rosszabb vagy.

egy példa gyerekkoromból-

rám szált pár cigánygyerek a suliban idősebbek voltak terrorizálni próbáltak amit én nem hagytam,de mivel többen voltak nem volt megoldás,hogy minden nap verekedek a suliban.

szóltam fateromnak,mondta hívd ki suli után bunyózni aztán megoldjuk.

elmentem a találkozóra,faterom egy bokor mögött várt.

egyből nekem estek ketten,fater előugrott és úgy összeverte őket,hogy behugyoztak,besz-artak.

persze ők is biztosították magukat és nekik is bújt vki a bokorban aki odafutott.

faterom neki is bevert egy olyat,hogy se-ggreült és elkezdett könyörögni neki,hogy ne bántsa,miközben a két gyerek is sírva könyörgött.

a lényeg,hogy mivel tudták hol lakunk másnap a fickó hozott egy nagy ajándékkosarat téliszalámival borral sajttal és bocsánatot kértek,mert tudták,hogy ha folytatják faterom kimegy a putrijukba és az egész családot elpusztítja nem lehet vele ujjat húzni.

csak az erőből és az agresszióból értenek,náluk ez a törvény.

utána suliban is odajöttek és mondták ha bármi gond van szóljak nekik ők elintézik,és mindig hozzátették üdvözöljük apukádat.

2015. márc. 1. 16:34
 3/9 anonim válasza:
65%
ez melyik filmben volt ?
2015. márc. 2. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:

" Ez melyik filmben volt " <- Ez tetszik :D

Hívd ki a rendőröket név nélkül. Annyi

2015. márc. 8. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Rendőrség - haha! Te meg hiszel abban, hogy nem téged fognak lecsukni, mert elcsorbítottad a késüket amikor a szíven szúrást bordával védted!

A rendőr nem véd. A rendőr nem jutalmaz. Az végrehajtási szerv. Nem a jótündér!

2015. márc. 10. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:

persze hivd azonnal őket mindenképp

A fenyegetéssel csak azt akarják elérni, hogy ne kerüljenek zürbe

Nem szeretik ők sem a problémát elszenvedni, csak okozni hahaha

2015. márc. 10. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
és ezért fizeti a becsületes magyar állampolgár aki ennek az országnak dolgozik az adójából a rendőrséget, hogy probléma esetén megvédje a bűnöző terrorista elemektől a rendőrség és a rendőrök ezért vannak!
2015. márc. 10. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nem.

a rendőrök azért vannak,hogy trafizzanak és a fizetésekhez képest aránytalanul nagy szabálysértési bírságokból bevételt termeljenek.

meg persze,hogy kiszolgálják a hatalmat,verjék,lőjék a tüntetőket.

adót meg azért fizetsz,mert minden jobbágy kötelessége fizetnie ezt a hűbérurának.

2015. márc. 10. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kettes jól mondja. Csak így lehet ezeket kezelni.
2015. márc. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!