Ha a cigányok rátámadnak valakire az utcán, akkor hívjuk a rendőrséget?
a fenéket.
a rendőrség kihívása ilyen esetben ugyan az,mint amikor a gyerek nem tudja megvédeni magát és azt kiálltja-óvónéni!-
vagyis azt fogják látni belőle,hogy önállótlan és gyenge vagy.
cigányok ellen erődemonstráció kell,hogy lássák azt,hogy te még náluk is rosszabb vagy.
egy példa gyerekkoromból-
rám szált pár cigánygyerek a suliban idősebbek voltak terrorizálni próbáltak amit én nem hagytam,de mivel többen voltak nem volt megoldás,hogy minden nap verekedek a suliban.
szóltam fateromnak,mondta hívd ki suli után bunyózni aztán megoldjuk.
elmentem a találkozóra,faterom egy bokor mögött várt.
egyből nekem estek ketten,fater előugrott és úgy összeverte őket,hogy behugyoztak,besz-artak.
persze ők is biztosították magukat és nekik is bújt vki a bokorban aki odafutott.
faterom neki is bevert egy olyat,hogy se-ggreült és elkezdett könyörögni neki,hogy ne bántsa,miközben a két gyerek is sírva könyörgött.
a lényeg,hogy mivel tudták hol lakunk másnap a fickó hozott egy nagy ajándékkosarat téliszalámival borral sajttal és bocsánatot kértek,mert tudták,hogy ha folytatják faterom kimegy a putrijukba és az egész családot elpusztítja nem lehet vele ujjat húzni.
csak az erőből és az agresszióból értenek,náluk ez a törvény.
utána suliban is odajöttek és mondták ha bármi gond van szóljak nekik ők elintézik,és mindig hozzátették üdvözöljük apukádat.
" Ez melyik filmben volt " <- Ez tetszik :D
Hívd ki a rendőröket név nélkül. Annyi
Rendőrség - haha! Te meg hiszel abban, hogy nem téged fognak lecsukni, mert elcsorbítottad a késüket amikor a szíven szúrást bordával védted!
A rendőr nem véd. A rendőr nem jutalmaz. Az végrehajtási szerv. Nem a jótündér!
persze hivd azonnal őket mindenképp
A fenyegetéssel csak azt akarják elérni, hogy ne kerüljenek zürbe
Nem szeretik ők sem a problémát elszenvedni, csak okozni hahaha
nem.
a rendőrök azért vannak,hogy trafizzanak és a fizetésekhez képest aránytalanul nagy szabálysértési bírságokból bevételt termeljenek.
meg persze,hogy kiszolgálják a hatalmat,verjék,lőjék a tüntetőket.
adót meg azért fizetsz,mert minden jobbágy kötelessége fizetnie ezt a hűbérurának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!