Szerintetek helyesen döntöttem, amikor felhívtam a rendőrséget?
Nemrég a házunktól nem messze láttam és hallottam egy elég csúnya veszekedést, aminek a vége az lett, hogy összeverekedtek elég rendesen... Mivel az egyikük már teljesen a földön volt pár perc után, ezért felhívtam a rendőröket, ám mire elmondtam mindent, a verekedésnek vége lett.
Most nem vagyok benne biztos, hogy ennyi miatt érdemes volt-e felhívni őket, vagy sem...
Az egyik felem azt súgja, hogy csúnya vége is lehetett volna, a másik pedig azt, hogy feleslegesen "zargattam" a rendőröket...
Köszi a válaszokat!Kicsit megnyugodtam, hogy akkor nem csináltam "rosszat".
Egyébként emiatt behívhatnak valamikor meghallgatni vagy valami?
Jól tetted. Inkább menjenek ki feleslegesen, mint akkor se, ha kéne.
AMúgy, ha úgy ítélted meg, hogy életveszélyben volt a földön fekvő, akkor állampolgári kötelességed is szólni.
Mi egyszer nyaralni voltunk, amikor hallottuk hogy a nyaralónk kapujában késő este 2 részeg fiatal öli egymást. Üvöltöztek, verekedtek stb. Voltak velünk gyerekek is, akik nagyon megijedtek. Felhívtuk a rendőrséget, kijött egy kocsi és bevitték a srácokat. Azt a balhét, amit az egyik gyerek anyja levágott a szüleimnek, hogy mi mit képzelünk magunkról. :D Mondta apám, hogy ne haragudjon meg, de nem úgy látszott mintha a néni ura lenne a helyzetnek.
Szerintem jól tetted, ha a helyzet olyan lett volna, a hívásod talán életet mentett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!