Lehet bajom belőle, ha lecigányoztam az elkövetőt mikor felhívtam a rendőrséget?
Tegnap a bolt elől ellopták a lezárt biciklimet, láttam az elkövetőt. 2 másodperc alatt levágta a zárat és elment. Mérgemben hívtam a rendőrséget és hirtelen felindulásból mondtam hogy "jöjjenek egy cigány ellopta a biciklimet".
Gondolom ezeket a hívásokat megőrzik és megvádolhatnak rasszizmussal. Amúgy a rendőrök nem jöttek ki, mondták hogy menjek be feljelentést tenni. Nem mentem be (bicikli nélkül hogyan), így remélem nem indul eljárás ellenem.
Dehogy.
A normálisabb rendőrök jobban ismerik a dzsipsziket, mint te.
Az a baj, hogy nincs etnikai nyilvántartás, úgy sokkal könnyebb lenne azonosítani.
Es megis ki inditana eljarast? A rendorseg? Ugyan mar, arra nincs kapacitasuk hogy valodi bunesetekkel foglalkozzanak.
amugy meg ciganynak neveztel egy ciganyt..nagy kaland.
Miért lenne bajod?
Segítetted a nyomozati munkát, vagyis etnikailag meghatároztad az elkövető hovatartozását.
Ezzel Magyarország lakosságának legnagyobb részét kizártad a lehetséges elkövetők sorából.
:D
2 másodperc? Gazsika gyakorolt a télen, új rekord.
Egyébként nem lesz bajod belőle. A cigány az cigány. Mit kellett volna mondanod, hogy egy roma származású fiatalember eltulajdonította a kerékpárodat és irgum-burgum.
Ugyan már...
Közelben nem volt térfigyelő kamera?
Ki gondolta volna, hogy cigány az elkövető... biztos melóba akar vele járni
Egyébkènt semmi bajod nem származhat ebből, hiszen nem azt mondtad hogy egy rohadt cigány, hanem csak nevén nevezted az etnikumát.
... megint egy nem túl életszerű kérdés, ami semmi másra nem jó, mint a napi cigányozós adagod kibeszélésére...
Nem unod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!