Lehet bajom belőle, ha lecigányoztam az elkövetőt mikor felhívtam a rendőrséget?
Tegnap a bolt elől ellopták a lezárt biciklimet, láttam az elkövetőt. 2 másodperc alatt levágta a zárat és elment. Mérgemben hívtam a rendőrséget és hirtelen felindulásból mondtam hogy "jöjjenek egy cigány ellopta a biciklimet".
Gondolom ezeket a hívásokat megőrzik és megvádolhatnak rasszizmussal. Amúgy a rendőrök nem jöttek ki, mondták hogy menjek be feljelentést tenni. Nem mentem be (bicikli nélkül hogyan), így remélem nem indul eljárás ellenem.
Dehogy lehet bajod!
Szerinted a rendőrök hány ilyen kijelentéssel találkoznak naponta? Vagy ők egymás között szerinted milyen megfogalmazást használnak? :)
Amúgy csak jelzem, hogy a legtöbb rendőrnél ha "nem idén barnult" az elkövető vagy szabálysértő , rögtön 30 ezernél kezdődik a büntetés és ahányszor megszólal még ugrik egy 10 ezrest...
Ez lehetne dühítő is, de hogy őszinte legyek megértem őket... ilyen ez a világ.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!