Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehet bajom belőle, ha lecigán...

Lehet bajom belőle, ha lecigányoztam az elkövetőt mikor felhívtam a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Tegnap a bolt elől ellopták a lezárt biciklimet, láttam az elkövetőt. 2 másodperc alatt levágta a zárat és elment. Mérgemben hívtam a rendőrséget és hirtelen felindulásból mondtam hogy "jöjjenek egy cigány ellopta a biciklimet".

Gondolom ezeket a hívásokat megőrzik és megvádolhatnak rasszizmussal. Amúgy a rendőrök nem jöttek ki, mondták hogy menjek be feljelentést tenni. Nem mentem be (bicikli nélkül hogyan), így remélem nem indul eljárás ellenem.

2014. febr. 18. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lehet bajod!

Szerinted a rendőrök hány ilyen kijelentéssel találkoznak naponta? Vagy ők egymás között szerinted milyen megfogalmazást használnak? :)

Amúgy csak jelzem, hogy a legtöbb rendőrnél ha "nem idén barnult" az elkövető vagy szabálysértő , rögtön 30 ezernél kezdődik a büntetés és ahányszor megszólal még ugrik egy 10 ezrest...

Ez lehetne dühítő is, de hogy őszinte legyek megértem őket... ilyen ez a világ.

28N

2014. febr. 21. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó ég! Dehogy lehet, egyrészt ezzel segíted a munkájukat, másrészt eszük ágában sem lenne pont ellened eljárást indítani, harmadrészt a rendőség igazán megértheti emberileg, hogy abban a pillanatban mérges voltál, emberek vagyunk, így nyugodtan szidhattad volna is, azt is megértették volna, jogosan.
2014. márc. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!