Mi lesz ha ilyen helyzetbe felhivom a rendőrséget? (többi lenn)
Ha komolyan meg akarnak verni, a rendőrök nem fognak időben kiérni.
Plusz, ha az egyik ilyen "kemény gyereknek" van egy csöppnyi esze, első dolga lesz elvenni a mobilod.
Meg akarnak vernire semmi. Mégis mit vársz, változtassák meg a jövőt, vagy mi?
Egyébként oda sem érnének. Vagy hogy gondoltad, mennek a "kemény gyerekek", közlik, hogy megfognak verni, de előbb adnak 2 percet, hogy felhívd a rendőrséget, meg 10-t, hogy odaérjenek?
logikusabb lenne ha eljárnál bokszolni és 1.5-2 év múlva magad oldanád meg az ilyen ügyeidet úgy,hogy pl kiütöd az ilyeneket.
a biztonság illúzió.
senki nem segít neked,csak saját magadon tudsz úgy ha képzed magad ilyen téren.
pár ilyen kiütéses eset után híred megy,hogy egy brutális kegyetlen állat vagy,aztán nyugi lesz.
meg a hír hallatán-fura módon-vissza fognak mosolyogni rád a csajok.
Bármikor arrébb sétálhatsz, vagy bemehetsz egy frogalmas helyre, ott nem fognak piszkálni.
Vagy iratkozz be önvédelemre.
A rendőrség komolyabb dolgokkal foglalkozik, mintsem, hogy gyerekek mit csinálnak egymás között.
7# és ha utam jönnek és megölnek ? Én is ugyan olyan teljes álampolgár vagyok mint egy 40 éves... És ha a te gyereked (ha van)kerül bajba neki is ezt mondanád ,hogy ne foglald a vonalat??
Szerintem az ember élet az első és ott már mindegy hogy öreg vagy fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!