Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eddig tartott az életem?

Eddig tartott az életem?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem megöregedtem, nem járok már iskolába évek óta, egyedül vagyok. Úgy érzem hogy 18 éves korom óta egyre rosszabb. 23 vagyok most. Szeretnék már a föld alatt lenni.

2018. máj. 12. 16:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát nem könnyű.
2018. máj. 13. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Miből élsz? Meló? Mert ha nem kell dolgoznod, eltartanak, akkor ne rinyálj!
2018. máj. 13. 10:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezen ne vitázzunk! Könnyű.

Ha helyben nem találsz, menj 20 km-re, ha ott se, akkor menj 100 km-re, vagy menj külföldre.

De én nagyon szívesen mondok olyan munkahelyeket, ahol nettó 150-200 ezret megkereshetsz, és szállást is biztosítanak neked.

Be vagy zárva valahova? Vagy egyedül neveled a 6 gyerekedet? Vagy kerekesszékben élsz?

Ki, vagy mi akadályoz meg abban, hogy munkát találj? Iskola alatt nem gondoltál arra, hogy egyszer majd véget ér? Nem voltak terveid a jövőddel kapcsolatban? Senki nem mondta, hogy iskola után dolgozni szokás? Egyszerűen nem értelek.

Van még ezen kívül valami problémád? Mivel töltöd a napjaidat?

2018. máj. 13. 10:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szinte senkinek se kellek. Voltam munkahelyeken de nem vettek fel, az egyik azt mondta hogy tapasztalat kell, a másik meg azt érettségi stb.. voltak ám kifogások. Nyugodtan mondhattok munkát, hátha egyszer összejön valami.
2018. máj. 13. 11:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14: Ha nincs szakmád, érettségid, akkor még mindig ott a "szalagmunka" például. Persze, elhiszem, hogy ez nem vonzó, de ha nincs semmi a "kezedben", akkor milyen munkára számítasz?
2018. máj. 13. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Költöztetésre, rakodásra mindig kell ember. Igaz hogy csak zabálnivalóra telik belőle, de a semminél több. Nem kell hozzá végzettség, csak elfogadható fizikum és odafigyelés.
2018. máj. 13. 15:45
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarsz gyárban meg szar helyeken dolgozni viszont tanulni is lusta voltál most pedig eltartatod magad. Szánalmas vagy.
2018. máj. 19. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!