Mit utálsz a legjobban magadban?
Figyelt kérdés
Én, talán fura módon nem egy negatív tulajdonságomat, hanem pozitív tulajdonság hiányát. Azt, hogy nem vagyok különleges: zseni vagy művész. Rendkívül vonzó számomra az ilyen emberek világa (a nők közül is leginkább a művészek képesek megmozgatni bennem valamit). Viszont tudom, hogy mivel nincs kiemelkedő tehetségem, ezért ezt a világot csak kívülről szemlélhetem, csodálhatom, soha nem lehetek a részese. És ez jobban elszomorít, mint bármely rossz tulajdonságom.2018. máj. 11. 00:25
21/24 anonim válasza:
Bennem már volt szálka, meg tű is, meg végbélkúp (gyerekkoromban), meg a szememben némi vasszilánk, leginkább ez utóbbit utáltam magamban.
22/24 anonim válasza:
Azt, hogy nem vagyok elég okos, ügyes, belevaló, gyors.
Azt, hogy mindenkinek csak csalódást okozok.
Kb. mindent utálok magamban.
23/24 anonim válasza:
Hogy nem vagyok elég határozott, hogy olykor nem merem megmondani úgy igazán a magamét.
23/N
24/24 anonim válasza:
A zsákutca szemlélet -tehetetlenséget, ilyesmiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!