Mi az, amit a legjobban szeretsz magadban? Lehet külső, belső jegy is.
Figyelt kérdés
A külsőmben a smaragdzöld szemem szeretem,és a fenékig érő hajam.2018. márc. 19. 21:17
2/16 anonim válasza:
Külsőleg a szemem és a hajam. Belsőleg az őszinteségem és a hűségem.
4/16 anonim válasza:
a ronda szemöldökömet és a gyenge humoromat ;)
Lányok csak szépen lassan a privátokkal :"D
18/F
5/16 anonim válasza:
18 cm, és mindig kemény. Köszi
7/16 anonim válasza:
Külsőleg, hogy magas vagyok és jók a testi adottságaim (más kérdés, hogy nem.használom ki, mert lusta dög vagyok 😃), és a kék szememet is.
Belsőleg pedig hogy képességemmé tettem a boldogságot. Csak rajtam múlik, hogy boldog vagyok-e, semmilyen külső tényező nem befolyásoló.
8/16 anonim válasza:
Szeretem a kék szemeimet és az alakom, belsőleg pedig azt, hogy mindig őszinte és önmagam vagyok.
9/16 anonim válasza:
Talán egyedül a szemem tetszik magamon. Belsőleg szeretem azt, hogy elég sok tekintetben eltérek az átlagtól még akkor is, ha ez néha negatív jellemvonásként mutatkozik meg. Szeretek különc és zárkózott lenni.
10/16 anonim válasza:
Kék, szép formájú szemem van (talán ezt a legjobban), és kedves mosolyom. Belső tulajdonságok közül talán a lelki érzékenység, a lojalitás, a csendesség, a nyugalom amit szeretek, hogy (már) van bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!