Mi az, amit a legjobban szeretsz magadban? Lehet külső, belső jegy is.
"a fenékig érő hajam" ahh azt én is tudnám szeretni f23
A szivemet szeretem legjobban! Jó tudom ez belsö,de annyira jó :D
Külsőleg azt, hogy megborotválkozva nem nézek ki annyi idősnek, amennyi valójában vagyok, és így még ma is sokszor elkérik a személyimet, ha mondjuk alkoholos italt akarok venni valahol :D
Belsőleg talán én is a humoromat tudnám kiemelni. Kicsit ugyan nehezen oldódom fel egy társaságban annyira, hogy poénkodni kezdjek, de olyankor általában meg tudom nevettetni az embereket :)
Hogy közel 4 év tudatosság, személyiségfejlesztés során autonómmá váltam. Tehát az, hogy senki nem tud érzelmileg befolyásolni, nem függök senki hangulatától, nem teszek többet olyanokért, akik semmibe vesznek, nem veszem magamra mások hisztijét és megalázási kísérletét. El tudtam engedni ezt a mindenáron szeretetéhséget, hogy elvárjam az emberektől a figyelmet. Ha valaki leszar, akkor nem lelkizek, hanem továbblépek. Ha egy munka nem jön be, akkor nem nyelek, hanem továbblépek. 5 éve hagyott el a párom. Volt több nőm is közben, de ha valaki elkezdett kötekedni és drámázni, elküldtem.
Nem esek kétségbe már az egyedülléttől, mások hangulatingadozásaitól stb.
Külsőleg a mandulavágású,sötétbarna(már szinte fekete) nagy szemeimet, és kreol bőrömet.
Belsőleg a tehetségemet,(ez belső tulajdonságnak számít?:o) és azt h milyen alkalmazkodó képes vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!