Mit utálsz a legjobban magadban?
Figyelt kérdés
Én, talán fura módon nem egy negatív tulajdonságomat, hanem pozitív tulajdonság hiányát. Azt, hogy nem vagyok különleges: zseni vagy művész. Rendkívül vonzó számomra az ilyen emberek világa (a nők közül is leginkább a művészek képesek megmozgatni bennem valamit). Viszont tudom, hogy mivel nincs kiemelkedő tehetségem, ezért ezt a világot csak kívülről szemlélhetem, csodálhatom, soha nem lehetek a részese. És ez jobban elszomorít, mint bármely rossz tulajdonságom.2018. máj. 11. 00:25
3/24 AndrejjaMarijann válasza:
Azt, hogy néha MÉG MINDIG nem tudom, mikor kéne befogni a pofám.
Ezen kívül szeretem magam, még úgy is, hogy a bátyám igazi zseni.
Kicsit jobban nézz magadba, azzal foglalkozz, ami megvan benned, a zseniknek és a művészlelkeknek is megvannak a maguk kínjai, ebben már biztos vagyok.
4/24 anonim válasza:
A csúnyaságom.
Ezt leszámítva, én többé-kevésbé elfogadom magam. Meg vagyok elégedve a személyiségemmel, vannak barátaim, van társasági életem, tulajdonképpen tényleg csak az gátol meg a nagyobb önbizalomban, hogy nem tetszik az az arc, ami visszanéz rám a tükörből.
24/F
5/24 anonim válasza:
Hogy nem értem az életet, így önmagamat sem.
6/24 anonim válasza:
Azt, hogy szinte mindig hagyom magam elnyomni, hogy olyan emberekkel próbálok korrekt lenni, akik rengeteget ártottak nekem, hogy hagyom magam hülyének nézni.
7/24 Metionin válasza:
Hogy túl kevés középső ujjam van.
Amúgy azt hogy évek teltek el azóta hogy kiszakadtam a bántalmazó szar családomból de néha még mindig képes vagyok azzal felkelni reggel hogy egy csalódás vagyok.
8/24 anonim válasza:
Hogy mostanában állandóan idióta ötleteim vannak, amkiet ha megvalosítok később megbánom..
9/24 anonim válasza:
Azt, hogy én vagyok a világ leglustább és legtöbbet zabáló embere. Egy igazi Garfield női testben.
10/24 anonim válasza:
Utálni nem utálok semmit, de nagyon bánt, rosszul esik az a tehetetlenség, hogy egykor normális egzisztenciám volt, ma meg csak szüttyögök az életben, nem tudok anyagilag egyről a másfélre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!