Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit utálsz a legjobban magadban?

Mit utálsz a legjobban magadban?

Figyelt kérdés
Én, talán fura módon nem egy negatív tulajdonságomat, hanem pozitív tulajdonság hiányát. Azt, hogy nem vagyok különleges: zseni vagy művész. Rendkívül vonzó számomra az ilyen emberek világa (a nők közül is leginkább a művészek képesek megmozgatni bennem valamit). Viszont tudom, hogy mivel nincs kiemelkedő tehetségem, ezért ezt a világot csak kívülről szemlélhetem, csodálhatom, soha nem lehetek a részese. És ez jobban elszomorít, mint bármely rossz tulajdonságom.
2018. máj. 11. 00:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Én művész vagyok végzettségem és tevékenységemet tekintve... :)

De hogy mondjak valami ellenpéldát: nem szeretem azt, hogy képteen vagyok az átlagos hétköznapokhoz tartozó dolgokat felfogni mint pl banki ügyek intézése... sőt hovatovább borzadalmas düh és tehetetlenség lesz urrá rajtam, ha ilyen hasznavehetlen oktalanságokkal kell foglalkoznom. Nem is értek az ilyen dolgokhoz, és ez a fajta nem értése a világnak, olykor bosszant.

Cserébe egy álomvilágban élek, ahogy mondják... ;)

Az vajon jó? Vagy rossz? Ki dönti el kinek van igaza?

2018. máj. 11. 06:45
 12/24 anonim ***** válasza:

most épp semmit.

mindig gyorsan kiirtom magamból az engem zavaró dolgokat + viszonylag egyedi ötleteim vannak, amiknek nyilván örülök

a betegségeimet néha utálom de belegondolva mindig rájövök, hogy nélkülük nem itt tartanék hanem sokkal lejjebb

25f

2018. máj. 11. 07:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem a türelmetlenségem és a kitartásom hiánya zavar a legjobban.

Sokszor elhatároztam, hogy le akarok fogyni, belekezdek valami mozgásba, de mivel kicsiben kell kezdeni én meg türelmetlen vagyok és hamar eredményeket szeretnék látni (amik ugye nincsenek hamar), ezért eddig mindig abbahagytam amit elkezdtem.

2018. máj. 11. 08:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Talán azt, hogy hányingeres vagyok fogászaton, borzasztóan megnehezíti a kezelést, és nem minden fogorvos tud ehhez jól hozzáállni.
2018. máj. 11. 09:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nagyon sírós vagyok. Ha dühös vagyok, felidegesítenek, akkor is remegek, és elcsuklik a hangom, sírnom kell. Ilyenkor persze annyira felfokozott érzelmi állapotba kerülök, hogy ráadásdul túl is reagálok néha dolgokat, amiket később megbánok.

Nem tudom, hogyan tudnék ezen dolgozni, hogy higgadtabb lehessek. Iszonyatosan eluralkodnak rajtam az érzelmeim.

Ez sem magánéletben, sem munkában nem jó...

2018. máj. 11. 09:57
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

11-es, milyen művész vagy?

Amiket leírtál, azokhoz én se értek, illetve engem is idegesítenek. És nyilván objektíven nem lehet kijelenteni, hogy melyik a jobb, de számomra egyértelmű, hogy ha lehetne választani, én a művészi tehetséget választanám, nem a profi ügyintézést.

2018. máj. 11. 10:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az alkatom..vagyis nem az alkatom hanem az alakomat. A jelenlegit.

Hogy 50kgrol 90re hiztam 21/L

2018. máj. 11. 12:17
 18/24 anonim ***** válasza:
A naivitásomat és a lustaságomat. Tanulni kellene, de érdekesebb a gyakorikerdesek :D
2018. máj. 11. 12:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Hogy szorongó típus vagyok és nem vagyok lazább. Ill. hogy nem tudok kapcsolatokat kiépíteni jól.
2018. máj. 11. 13:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogy nem tudom igazán szeretni magam.
2018. máj. 11. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!