Hogyan szokjak le a sok evésről?
Figyelt kérdés
Mikor tanulok,olvasok,netezek stb mindig ennék,rágnék valamit mint egy egér. Bármilyen kaját. De nehéz erről leszoknom. Híztam is. Hiaba tettem ki egy model képét akkor sem tudtam megállni hogy ne egyek. Mozogni mozgom,azzal nincs gondom.2018. máj. 9. 19:57
3/5 A kérdező kommentje:
Normális valaszokat!
2018. máj. 9. 20:13
4/5 anonim válasza:
Rágó? Szóval tanulás közben így rághatsz valamit, amit mégsem eszel meg. Vagy rágcsálj répát, brokkolit, én imádom ezeket, próbáld meg. :D
5/5 anonim válasza:
A zöldség rágcsálás tényleg jó ötlet ha már ennyire nem birod megállni! Most hogy jó idő van esetleg a szabadban tanulnál lehet nem éreznéd azt hogy enned kell. Vagy találkoznál egy osztálytársaddal és vele tanulnátok legalább tanulásnál nem rágcsálnál! Illetve megkéne próbálnod magad szabályozni mert minden az emberi elmén múlik.Nincs lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!