Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek, mi lenne a...

Szerintetek, mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ez egy elég komplex probléma. Lassan három éve dolgozok a munkahelyemen, amit a kezdetőktől fogva utálok, csak egy átmeneti megoldásnak indult, amíg nem találok jobbat, vagy akkor az aktuális barátnőm el nem végzi az iskoláját, és együtt megpróbálnánk valami mást. De úgy érzem, miatta ment rá a párkapcsolatom is, mert nem tudtam elég időt szánni a másik félre, mert vagy a munkahelyemen voltam, vagy az itthoni közegben tevékenykedtem, és megfelelnem a szüleimnek, a házfelújításban, és minden dologban, amit éppen kitalálnak, és ráadásul a három műszakos munkarendben dolgozok. A másik része a problémámnak, a szüleim. Velük élek, és teljesen úgy érzem, hogy megakarok tőlük szabadulni, sok dologban hátráltatnak, nem igazán akarják ezt megérteni, hogy nekem ez a munka nem éppen a legjobb, megvisel az is, hogy másfél éve nincs hosszabb párkapcsolatom, és úgy érzem hogy ez a kettő, a szüleim, és a jelenlegi munkám hátráltat ebben, hogy egy rendes párkapcsolatban élhessek. Próbáltam a netes randizást is, megismertem egy pár lányt, de szintén az előbbi probléma, hogy nem tudtam annyi időt rájuk szánni, amennyit érdemeltek volna, és sajnos egyik másik adott is az amúgy is kevés önbizalmamnak. Viszont, ahhoz hogy változtatni tudjak ezen, fel kellene mondanom, és elköltöznöm itthonról, amit a szüleim nem igazán támogatják, nem tudom hogy miért. Nem igazán tudom, mi lenne a helyes döntés, és mi lenne a legjobb megoldás erre a problémára... ( 25/F)

2018. máj. 7. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Jól keresel, megengedheted magadnak, hogy elköltözz? Mert úgy látom, a kellene, hogy az első legyen, a többi majd kialakul.
2018. máj. 7. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a helyes döntés az lenne, ha végre leszakadnál édesanyád szoknyájáról és felhagynál mások hibáztatásával.

A saját életedért és saját sorsodért csak is te vagy a felelős, senki más. Nem vagy gyerek, ha nem tetszik valami állj odébb. Költözz el, válts munkahelyet, stb.

Úgy beszélsz, mint egy 15 éves, holott elvileg felnőtt férfi vagy.

A csajoknak nem a kevés időd a nem szimpi és a munkahelyed, hanem az, hogy tutyimutyi van. Ha valakire, vagy valamire időt AKARSZ szánni, arra tudsz. Mindenki más felelős a helyzetedért, csak te nem. Első körben ezt a gondolkozásmódot kellene megváltoztatnod.

2018. máj. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!