Ilyen helyzetben mi a helyes döntés? Nem akarom elvenni a jogait, de ez mégis több a soknál.
Jó kis szobatársad van. Ezek után gondolom úgy formálja a narratívát hogy még a te hibád legyen.
Viszont nem értem hogy most a kettő nap miért nagyobb probléma mint az egy. Szerintem engedd, de mond meg hogy te ágyadat nem adod és ne dugjanak melletted mert zavar. Legyetek túl rajta és kész.
" Én rá is bólintottam, mert a szoba pont annyira az övé, mint az enyém"
Heee?? Ketten fizettek érte, ahhoz van jogokat ezért, hogy ott legyetek! Te nehogy elmenj már gyakorlatilag a saját otthonodból!! Főleg ezek után... Én azonnal nemet mondtam volna neki, mostani miatt a haját is felgyújtanám :D
Hajtsd el mindkettőt a francba minél durvábban. Az élet kemény, főleg ha behódoló nyámnyila módon viselkedik valaki. Előbb-utóbb meg kell majd úgyis szabadulnod az ilyenektől, jobb hamarabb, mint később.
Nehogy nekem rád telepedjen egy ilyen alak, mert nagyon haragudni fogok :)
Lehetnél rugalmasabb. Lehet, hogy egyszer neked is lesz barátod, akivel együtt aludnál a szobátokban.
Nálunk teljesen természetes volt, hogy valakinek ott aludt akár egy hétig is a barátnője vagy a tesója. Nem is kértünk engedélyt erre egymástól, csak mondtuk, hogy itt lesz.
Haveromat tanév elején nem vették föl a koleszba, nálunk csövezett, a padlón polifomon aludt, amíg nem rendeződött a helyzete (pár hétig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!