Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebben a helyzetben mi a...

Ebben a helyzetben mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok és van egy női barátom aki 26 éves. Szeptember óta ismerem, egy suliba járunk. Össze barátkoztunk, de ahogy ez lenni szokott, én sajnos kicsit többet érzek iránta. Az idén össze jött egy pasival aki most már külföldön él és a nyáron megy ki hozzá, úgy lehet, hogy egész nyáron nem találkozunk, utána meg jövő nyáron végleg kiköltözik hozzá.

Sajnos én már nem bírom ezt elviselni, szeretnék Vele beszélni, szeretném elmondani az érzéseimet és szeretném ezt lezárni mert nem akarok egy olyan barátságot fenn tartani ami úgy is véget fog érni.

Viszont ez 2 oldalról is helytelen, egy nekem Ő az egyetlen barátom az életem folyamán. Sajnos az utóbbi időben azt is észre vettem, hogy Ő is kedvel engem (Ő tényleg csak barátilag :) ), volt mikor mondta, hogy hiányoznék, ha eltűnnék, a gesztusai, a viselkedése is arra utal, hogy tényleg én is fontos vagyok Neki. Nem rég volt a névnapja, vettem Neki egy plüss álatot és kitette a nappalijukba, jól látható helyre.

Nekem az a vágyam, hogy véget vessek ennek, de nem tudom, hogy ez helyes e... önző vagyok ebben? Ráadásul egy ilyen barátság nem minden nap születik... :(

2017. ápr. 23. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
hagyd elmenni, ha tényleg szereted, akkor hagyd, hogy boldog legyen azzal, akivel lenni szeretne. Te pedig nem veszítesz el egy jó barátot magad mellől. Én is elengedtem néhány olyan lányt, aki közel állt hozzám, mert fontosabb volt az ő boldogságuk, mint az enyém. Hiányozni fog, de csak ha mint barát szeret, ne rontsd el ezt.
2017. ápr. 23. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Itt az a kérdés, hogy megéri e vagy mennyire helyes megbántani...
2017. ápr. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!