Mit tegyek? Van egy barátnőm, akiben óriásit csalódtam, és nem tudom, mi a helyes döntés most.
a vonzalmak fura dolgok. ez van. ráadásul, ha jól értem nem is volt még kapcsolatod a fiúval.
egy barátság attól épül erőssé, ha ilyen dolgok nem törik szét. ha tudjátok, hogy ha a másik bánt, akkor sem bánt, mert majd túlteszi magát rajta a bántott fél és mentek tovább. pl ha tudja a barátnőd, hogy ez bántott téged és utána látja, hogy ez nem törte meg az iránta való érzéseid, hogy te továbbra is kedveled, ha meg is bántott, akkor ez egy magasabb szintre is emelheti a dolgokat. akár erősebb is lehet a barátságotok ha túl tudtok ezen menni úgy, hogy nem marad harag.
a humor is sokat segít. humorral ki lehet mondani szinte mindent. azt is hogy utállak :) mert akkor tudjuk, hogy igaz és mégsem igaz :)
de a lényeg: azt értsd, hogy az erős barátságok nem attól azok, hogy nem voltak durva helyzetek, hogy soha nem voltak összeveszések, vagy kár okozások(nekem ennél jóval durvább dolgok voltak nagyon jó barátaimmal). hanem, hogy az egész mögé épült egy olyan alap, ahonnan nézve ezek nem számítanak.
ehhez nyilván magabiztosság is kell.
még a konkrét esethez: az is lehet, hogy valahogy tényleg igazad van és a barátnőd valahogy versengett veled(ez persze azt is jelentheti, hogy neki sincs teljesen rendben az önértékelése :). ezt később tudjátok majd csak kideríteni, mert valószínűleg ő sem lát ki a helyzetből most. majd lehet utólag értitek meg mi volt ez.
szóval ha fontos neked, akkor ne add fel a barátságot. és még ilyet sem kell gondolnod, hogy nem fogod megbocsájtani. ha erős vagy bármit meglehet bocsájtani ettől nem leszünk kevesebbek, vagy kihasználtak. ez a mi erőnk.
esetleg teheted azt is, hogy vársz kicsit(de nem vidd túlzásba). míg kicsit leülepednek a dolgok. ez gyakran jó egy összeveszés után, hogy ne indulatból kommunikáljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!