Van itt olyan 30,40 feletti nő, akinek nincs férje, párja, gyereke?
Ti kerestek párt, vagy jól elvagytok így is?
Én nem keresek senkit, élem a mindennapokat. Volt egy férfi akit szerettem (szeretek), eltelt 10 év az életemből de nem jött össze a dolog. Sajnos nem tudok "kiszeretni" belőle, mindig őt keresem másokban. Úgyhogy a dolognak ezt a részét elengedtem, mert aki mégis tetszene egy kicsit az nős vagy kapcsolatban él.
Gyereket meg nem akarok, sosem akartam.
Nektek hogy telnek a mindennapok?
37N
Primitiv emberek vannak ezen az oldalon.
Ignorald az ilyen hulyeket..:)
21/L
Te megkeseredett vagy, ez süt a soraidból. Nézd, aki keltetőgépnek nevezi azokat akik szültek (kedves anyádat is így hívod? Úgyis anyák napja van, megírhatod neki is ezt a kis becézést), annál sok más sem stimmelhet.
A férfiak megérzik a keseredett nőket, te most is önigazolást keresve akarsz hozzád hasonló elhagyottakat gyűjteni. De ha a sebeidet nyalogatod azzal nem leszel előrébb. Negatív vagy és infantilis (ez a keltetőgépes beszólás meg hogy egy 21 éves tinikével vagy szellemi összhangban), ezt nem szeretik a férfiak. Ne csodálkozz hogy nem kellettél a naagy szerelemnek sem, ő feltehetőleg boldog, kedves és talán családszerető igazi nőt akar, nem egy keserű, komplexusost. Süt rólad a negativitás, önigazolás-keresés és az ostobaság. Változtass, nőj fel a korodhoz! Meglátod jön majd a szerelem is, még nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!