Mit érezhet egy 50 év feletti házaspár, akinek nem lehet gyereke?
első vok
Bocs a nem éppen helyes megfogalmazásért, de már régen volt hajnali négy óra :S
Szerintem 50 éven felül az ember már sokmindent letett az asztalra és sokmindent tisztázott a fejében. Bár én még nem vagyok 50 éves, de tudom ,hogy ilyen szempontból sose szenvednék.
Tudom, hogy egy gyerek egy áldás és egy nagyon szép és reménytadó dolog, de gondolkozzunk egy kicsit logikusan : tényleg az egyetlen dolog lenne amiért érdemes élni 30-40-50 felett ? Én nem igy vélem.
Minden okkal történik és hogyha valakinek úgy adódott, hogy nem lehet gyermeke akkor valószinűleg megvolt rá az ok. Lehet, hogy az illető házaspárnak más dolga volt ezen a világon, mint a gyereknevelés. Lehet, hogy egy következő életben 10 gyereke lesz, ki tudná ezt megmondani ?
A kérdésre válaszolva, valószinűleg a legtöbb számára nem kellemes érzés, viszont gondoljunk azokra a dolgokra, amiket megtehetünk, ha nincs gyerekünk, mert mást úgysem tudunk tenni. Néznünk kell a jó oldalát a sorsnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!