Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ítélik el a Whiskyst ...

Miért ítélik el a Whiskyst (Ambrus Attilát)? Szerintem egy hős volt, mert kis emberként kijátszotta ezt a korrupt rendszert.

Figyelt kérdés

2018. ápr. 16. 04:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azert nekem mas elkepzelésem van a "hősökről".
2018. ápr. 16. 17:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, mit gondolsz, amit a bankrablók elvisznek, azt végsősoron, kik fogják kifizetni?
2018. ápr. 16. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
12: De mi abból semmit nem érzékelünk. Adózni mindenképpen kell. Nekem aztán nyolc, hogy hova megy.
2018. ápr. 16. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha ott lettem volna, amikor csinálja, akkor tuti teli lett volna a gatya még évekkel utána is. Így nézve kártékony a cselekedete - vagyis nem, mert mert a pszichológusoknak feltételezhetően lett munkájuk.

Viszont valóban fifikás volt, így nézve a "valamit tudott pozitív értelmeben" kategóriába sorolnám.

2018. ápr. 16. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól a fogalomtól, hogy hős, szerintem távol állt, de én nem ítélem el. Sőt, van egy egyéni véleményem: gondolom, a börtönévek alatt az elrabolt pénzt vissza kellett fizetnie - tehát bent dolgozott, amivel ő nem keresett pénzt, így egálban van. A gyilkosokkal ezt miért nem lehet eljátszani...? Aki elveszi egy másik ember életét, az szintén jusson erre a sorsra, ne az én adómból zabáltassák már hosszú évekig...

Egyik válaszoló felhozta, hogy mi lenne, ha Ambrus nem magyar, hanem cigány származású lenne. Nagyon nem értem, hogy jön ide ez, aki bankrabló, az bankrabló, akkor is ha lila színű.

2018. ápr. 16. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami még eszembe jut: Röhejesnek tartom azokat a teóriákat, hogy tutira van még neki a rabolt pénzből valahol, meg hogy biztos abból finanszírozza a kerámiázást. Mindig azért rabolt újra, mert felélte a korábbi adagot, ez logikusan következik. És ha lett volna tartaléka, akkor a szökése után nem rabol újra, hanem azt felhasználva próbál lelépni az országból.
2018. ápr. 16. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Nem az adókról van szó, inkabb a banknál, vagy biztosítónál fizetendő költségekről. Persze, az igaz, hogy soha nem fogod megtudni, hogy mikor, miert emelkednek ezek. Viszont ettől meg illúzió, hogy a "hős" bankrabló miatt, szívnak a bankok. Dehogy szívnak.
2018. ápr. 16. 19:47
 18/18 anonim válasza:
100%
Nézőpont kérdése , mexikói gangekhez lightos a pali , nekünk is teszkô gazdaságos bűnöző volt . Az őszintesége és a kapzsisága miatt került bajba . Mi fogyasztó lakosság az anyósuülêsről drukkoltunk és az eredményét elemeztük .A fegyverek és lőszerek rejtegetése a sorozatrablás 12 év , plusz a megpattanás amiért ennyit ült . Szerinte is megérdemelte .
2018. ápr. 18. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!