Ambrus Attila valóságsohw -ban szerepel. Mi a véleményetek erről?
Az a baj, hogy én pont azt látom, hogy nincsen önkritikája, csak megtanulta hogy mit kell mondania... Nagyon szépen diplomatikusan elmondja, hogy Őt nem kell szeretni, nem jó amit csinált, stb.
De amit közben csinál az arról árulkodik, hogy az ellenkezőjét gondolja.
Ha Ő megelékszik azzal, hogy szakmája van és dolgozhat benne, akkor miért nem azt csinálja?
Renben adjon tanácsokat a róla készített filmhez, ezt elfogadom... Tartson előadásokat a reintegrációról (mondjuk ezt inkább ingyen kellene), ez is jó.
De ne építsen fel egy celeb karriert arra, hogy 30 bankot kirabólt, TŐLTÖTT fegyverrel.
Lehet, csak azért nem gyilkos mert nem volt olyan helyzet.
LEHET ember számba venni, nem erről van szó. Valóban leűlte a büntit.
Ne legyünk vele előítéletesek, elfogadom.
De e között és a között, hogy sztároljuk van egy kis különbség...
De felőlem sztárolhatjuk is, de akkor teremtsen valami értéket amiért sztároljuk.
Én nem (,ha akarnék sem) mehetnék el ilyen valóságshowk-ba, mert nem vagyok senki. És ez a viszkis gyerek annyiban különbözik tőlem, hogy kirabólt 30 bankot agresszíven, a pénzt pedig el itta és qurvázta.
És Ő azzal, hogy bele megy ebbe a műsorba igent mond erre... Szóval innentől kezdve akármilyen diplomatikusan megfogalmazhat bármit, de qurvára ízléstelen dolog így (máshogy is, de így duplán) bejutni egy ilyenműsorba, közegbe.
Ráadásul a róla készült filmről is elmondják, hogy mennyire nem elfogult, pedig rohadtul az és meg nem törtent események is vannak benne.
Nagyon menő szuperbűnözőnek akarják beállítani.
A valóságban nem Ő volt a nagyon profi, hanen a rendőrség béna.
A börtönben leérettségizett, kerámiakészítéssel foglalkozott, angolul tanult és haditudósítónak készült. A dunaújvárosi egyetemen kommunikációból, 2009-ben diplomázott.
Bűnözött, bűnhődött, normális életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!