Ambrus Attila valóságsohw -ban szerepel. Mi a véleményetek erről?
Megtett valamit, leülte ami járt érte, normális életet él. Ráadásul nem Ő akarta ezt, nem úgy kezdte, hogy kijött aztán nyomás TV-ben szerepelni, valakinek eszébe jutott, hogy ismert arc, biztos lehetne vele nézettséget növelni és ennyi.
Gondolom kap érte jó pénz, ráadásul úgy is ismeri a fél ország, mit veszíthet vele?
Bár tudom nem szólal meg itt mindenki. De mégis azt mondom, érdekesek az enberek.
Elvárják a börtön viselt embertől, hogy illeszkedjen vissza a társadalomba, de hogyan azt ők akarják meghatározni.
Ha valaki nem illeszkedik vissza az is baj, ha vissza illeszkedik az is baj.
Tény, hogy vannak olyan bűnözők akikben nem lehet bizalmat helyezni. De szerintem Ambrus nem tartozik ezek közé.
Akkor hagyjuk már békén!
Él lehetőségekkel? Tegye. Miért fáj az bárkinek?
Nekem nem oszt, nem szoroz. Nem lesz se több, de kevesebb. Szerintem másnak sem.
Tudtommal nem ő kilincselt, hogy filmet készítsenek róla, vagy valóság soban szerepeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!