Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ambrus Attila valóságsohw...

Ambrus Attila valóságsohw -ban szerepel. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2017. nov. 23. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Megtett valamit, leülte ami járt érte, normális életet él. Ráadásul nem Ő akarta ezt, nem úgy kezdte, hogy kijött aztán nyomás TV-ben szerepelni, valakinek eszébe jutott, hogy ismert arc, biztos lehetne vele nézettséget növelni és ennyi.

Gondolom kap érte jó pénz, ráadásul úgy is ismeri a fél ország, mit veszíthet vele?

2017. nov. 23. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen egyetértek veled kérdező. Viszont ne eledjük, hogy Ambrus Attila tökéletes celeb: nulla teljesítmény, hatalmas hírérték. Gusztustalan, de ez van. Ha ebbe belemegy a pénzért, az az ő dolga. Másrészt példának nagyon rossz: akár rosszat, bűncselekményt is elkövethetsz, lehetsz híres úgy is, mindegy, miért, de foglalkoznak veled, még rajonganak is érted. Korábban ezért még tenned kellett, tehetséget felmutatnod, mára már elég, ha szimplán hülye vagy, és úgy is viselkedsz, ha nagyok a csöcseid, vagy ha az egykori bűncselekményeiddel haknizol. Sajnos, és ez nem egyedül A. Attila hibája.
2017. nov. 24. 07:21
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Engem nem zavar. Mellesleg ő legalább azon kevesek egyike, aki bűnöző volt, de belátta hogy hibázott, beismert mindent, leülte az utolsó napig a büntetését, közben pedig művelődött, képezte magát, majd normális életet kezdett el élni szabadulása után. Ezt kevés korábbi bűnözőről lehet elmondani. Aztán, ha már bűnözők: egyrészt senki nem halt meg az akciói következtében, mégis elég hosszú időt ült le (ez pl. nem mondható el a két embert megölő Dózsa úti gázolóról, aki még csak előzetesben sincs), nem mellesleg nem magánszemélyeket fosztott ki, hanem bankokat, tehát nem ment rá senkinek az élete a tetteire. A jelenlegi kormány pl. az emberek pénzét veszi el, sokkal nagyobb mennyiségekben, ők mégsem ülnek. Nem mellesleg Ambrus bűnöző múltjával együtt még mindig értelmesebb, őszintébb, érdekesebb és emberközelibb figura, mint a fentebb már említett Berki, Győzike, meg a VV-s celebek, akiknek az összesített IQ_ja nem haladja meg egy középiskolásét sem.
2017. nov. 24. 23:21
 14/14 követ62 válasza:
52%

Bár tudom nem szólal meg itt mindenki. De mégis azt mondom, érdekesek az enberek.

Elvárják a börtön viselt embertől, hogy illeszkedjen vissza a társadalomba, de hogyan azt ők akarják meghatározni.

Ha valaki nem illeszkedik vissza az is baj, ha vissza illeszkedik az is baj.

Tény, hogy vannak olyan bűnözők akikben nem lehet bizalmat helyezni. De szerintem Ambrus nem tartozik ezek közé.

Akkor hagyjuk már békén!

Él lehetőségekkel? Tegye. Miért fáj az bárkinek?

Nekem nem oszt, nem szoroz. Nem lesz se több, de kevesebb. Szerintem másnak sem.

Tudtommal nem ő kilincselt, hogy filmet készítsenek róla, vagy valóság soban szerepeljen.

2017. dec. 20. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!