Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ember élete tényleg csak...

Az ember élete tényleg csak annyi, hogy megszületik, leél egy életet és meghal?

Figyelt kérdés
Édesapámról láttam egy fotót a 20-as éveiből. Akkoriban szinte egy szép szál legény volt, mostanra (71 éves) meg egy lepukkant, lerottyant, kiszuperált, tudatlan, fogatlan,kopasz, alkoholista vén marha, akit sehova se lehet tenni. Én is ilyen leszek? Ha most rugalmas és sportos vagyok, amire megöregszek, szét fog hullani mindenem és fájni fog az összes részem?

2018. ápr. 3. 18:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi. Ezért jobb fiatalon meghalni, nyugdíjad úgyse lesz mivel már az unokaid nyugdijat is ellopták. De ha lenne nyugdíjas is csak szenvednel öreg korodban nincs annak mar értelme.
2018. júl. 25. 10:12
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
.
2018. okt. 9. 11:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pontot én zöld pacsival értékeltem. Egyszerűen benne van minden dolog alfája és omegája. A kezdet és a vég. És ráadásul egy nemesen egyszerű válasz egy egyszerű, de mindenre kiterjedő kérdésre.
2018. okt. 9. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Köszi 23-as. :D
2018. okt. 9. 18:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen, annyi pontosan: megszületik, leél egy életet és meghal.
2018. okt. 12. 17:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Az én Apám 58 évesen kezd erre hajazni és sajnos szellemileg sincs a toppon, pl nem emlékszik, mi az, amit már elmesélt vagy mit meséltem én neki. Ő elmeséli hatodszir, az enyém meg újdonságként hat neki.

Nagyapám 71 évesen már beteges volt, talán már a rák is kifejlődött.

Vezetett, nem ivott, kertészkedett és aránylag egészségesen élt.

74 évesen elhunyt rákban.

Nagymám pár évre rá, 75 évesen követte. Csak azért pár évre rá, mert még feladata volt a fiával (Édesapám) és velem. Különben sokkal hamarabb ment volna utána.

A foghiány pláne más.

Nekem 26 évesen hiányzik elől 2, hiányzott 1, a hidat tartó tönkrement, így 2. A többi közül sok tartja a jelenlegi hidat vagy gyökérkezelt.

Tehát én is kb fogatlan vagyok :D

Genetikán múliik nagyrészt az egészségi állapot.

Kisebb példa, hogy emelkedett a koleszterinszitem. Nemsokára gyógyszer kell rá, olyannyira. Pedig nem eszek semmi zsírosat, olajosat se nagyon. Sovány csirkehúst eszem rizzsel, néha zöldséggel és gyümölcsöket.

Amúgy csúnyán hangozhat egyeseknek és ezért kaphatok lepontozást, de ha nincs család, szerintem 50+ korig lehet jó élni.

Utána egyre erősebbek a fájdalmak, abszolút bejön a fogatlanság, egyre több gyógyszer kell, az ember kiégett, fásult, már kiélte magát.

2018. nov. 4. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!