Robiska kérdése:
Ti mit szoktatok tenni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Volt rá példa hogy barátnőmmel sétáltam az utcán és messzebb úgy 50méterre tőlünk volt egy kb 16 évesekből álló brigád kb 10en és mondja egyik a másiknak hogy “figyeld milyen jó csaj”..nem tudom miért, lehet hogy kisebbségi komplexusom van de ezen teljesen felidegesitettem magam hogy a kis taknyos hülyegyerekek a barátnőmről beszélnek..nem csináltam semmit, inkább kerülöm az ilyeneket..tudok verekedni, nem attól félek hogy megvernek vagy ilyesmi egyszerűen csak frusztráló kimenni vele az utcára mert azon agyalok ki, mikor szól be nekünk és mit tegyek ha lesz ilyen mégegyszer..szerintem ez volt a legjobb döntés inkább csak úgy tettem mintha nem hallanám, barátnőm szerintem nem is hallotta..ti mit tennétek ilyen esetben? Szerintem az se jó ha odamegyek és szájbaverem..viszont ha nem akkor “csicskának” érzem magam..persze ha nagyon szólogatnának utánunk vagy hozzánk nyúlnának nem hagynám annyiban..2018. márc. 26. 01:38
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) igazából csak megerősítést vártam abban hogy nem kell egyből vérkomolyan venni az ilyesmit..szerintem ha elém állna és úgy mondaná hogy “csinos a baratnőd” talán meg is köszönném, talán poén is lenne..de így lehet túlságosan magamra veszem azért mert engem semmibe néz az emberünk, nincs kiállásom vagy ilyesmi..de valószínűleg tényleg csak irigykednek, örülni kéne
2018. márc. 26. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!