Mit lehet tenni ilyen szülőkkell ebben az esetben?
Mindkét szülő gyenge idegrendszerrel rendelkezik, csak a sápítozás megy, hogy ... az életük, cigi+alkohol az kell. Magyarázat a munka kerülésére az, hogy nem akarnak 'alantas' munkát végezni, ne hozzanak szégyent a gyerekük fejére. Mindketten szakmunkás bizonyítványa van, nem mintha egyébként lenne erre munka, de a munkaügyi kp-ot nagy ívben kerülik, rossz a kapcsolatuk, szerintük nincs erejük, sem idegrendszerük ez miatt munkába állni, mert nem tudnák elvégezni a munkájukat. Külföld szóba se jöhet, mert a felnőtt gyerekeiknek szerintük segítségere van szükségünk (nincs, ha lenne se tudnának mit), nem bírnák a távolságot. Az egyik gyerek most végez a főiskolán, protekcióval lesz munkája (nekem) és perelni akarnak szülőtartásért, megtehetik? Folyamatos lelki terrorba tartanak, pedig nem élek velük..
Köszönöm, hogy leírhattam.
Azt aláírom, hogy ahol élnek, 0munka, se protekció. De a városból se mozdulnak, csak megy az önsajnálat...
Köszi!
Nyugi, a bírók már "rutinos versenyzők", se perc alatt átlátják, hogy a szüleid gyakorlatilag azt tervezik, hogy majd a te pénzedből eléldegélnek.
Természetesen megtehetik, hogy beperelnek, ami nem lesz kellemes provedúra számodra sem (szabadnapok a tárgyalásokra, stb.) Viszont szinte tuti, hogy veszteni fognak, tehát nemhpogy szülőtartást nem fognak kapni, hanem az egész perköltséget (többek között a te ügyvéded díját is, ha jól tudom) nekik kell majd állni. Ezt azért elmesélheted nekik, hátha jobb belátásra térnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!